in

Ze borstelde haar haar voor de eerste keer in 3 jaar en de transformatie is dan gigantisch groot

Een verandering ondergaan is altijd speciaal. Maar wij vinden deze transformatie nog extra speciaal. Dit omwille van het vele werk die verreist was om haar nieuwe look een realiteit te maken.

Na drieënhalf jaar dreadlocks te hebben gehad, besloot Bell Coleman haar dreads weg te halen. Ze besloot toen om dit geweldige moment op haar YouTube-kanaal te delen, en zo toont ze hoe veel werk dit heeft gekost en wat er gebeurt als je je dreadlocks verwijdert.

In haar video, die Bell in oktober 2017 publiceerde, vertelt ze hoe deze beslissing om haar haar te veranderen, haar uiterlijk drastisch heeft veranderd.

Lees ook  61-jarige vrouw steekt 87-jarige vrouw neer in Apeldoorn

– Ik ga iets heel ingrijpends doen dat mijn leven zal veranderen. Ik ben erg nerveus – maar ook heel opgewonden, zo zegt Bell Coleman in de onderstaande clip.

Met behulp van een balsem kon ze haar haar borstelen terwijl ze de hoofdhuid masseerde.

Het gevolg van dreadlocks is dat het haar kapot is. In haar video laat Bell zien hoe het haar heeft geleden door haar dreads. Maar Bell maakt zich niet ongerust omdat alle mensen elke dag haar verliezen.

– Dit lijkt misschien veel haar te zijn, maar houd er ook rekening mee dat degenen die geen dreadlocks hebben, elke dag haar verliezen. Als je dreadlocks hebt, zit het haarverlies vast in de vlecht zelf, zo vertelt ze.

Lees ook  Nieuw onderzoek bevestigt: van koffie leef je langer

De uitvoering bij het verwijderen van de dreadlocks neemt wel enige tijd in beslag. Na vijf dagen werken, met de hulp van haar moeder en grootmoeder, kon Bell haar haar voor het eerst na drieënhalf jaar eindelijk borstelen.

En het verschil tussen voor en na is enorm!

De video is toen viraal gegaan, en het is echt spannend om het hele proces te zien.

Bekijk het filmpje hieronder en deel het met vrienden en familie als je de transformatie ook geweldig vindt!

Dit arme teefje wordt gered van hondengevechten terwijl ze bijna gaat bevallen

Mishandelde hond is doodsbang, maar midden in de nacht komt ze om een knuffel vragen