in

Yolanthe en Wesley uit elkaar.. Dit is de reden..

Voetballer Wesley Sneijder (34) en presentatrice Yolanthe Cabau van Kasbergen (33) zijn uit elkaar na een huwelijk van bijna acht jaar. Dat maakte hun management vanmiddag bekend. Over de reden voor de breuk wil het tweetal niets kwijt.

Het is niet duidelijk of de twee voor de wet gaan scheiden, maar ze zullen in elk geval niet meer samenleven. De manager vraagt om respect voor de privacy van het stel, dat de komende tijd een pers- en mediastop houdt. De timing van de bekendmaking hangt daarmee samen. Yolanthe is in Thailand voor tv-opnames en Wesley verblijft in Qatar, dus de twee zijn onbereikbaar.

Geruchten over een eventuele breuk deden vorig jaar al de ronde; de twee zouden van elkaar vervreemd zijn geraakt en elkaar het liefst ontlopen. Het stel verwees dat verhaal echter naar het rijk der fabelen. ,,Dergelijke geruchten worden gedragen door gekken, verspreid door haters en geaccepteerd door idioten’’, schreef Sneijder op Instagram.

Ook Yolanthe ontkende dat er iets aan de hand was. ,,Weet je wat het is: elke relatie heeft zijn ups en downs en dat is bij ons echt niet anders’’, zei ze tegen Grazia. ,,Maar wij willen niks liever dan samen oud worden; we zijn stapelgek op elkaar.’

Man aangehouden omdat hij zijn vrouw wellicht met giftige kamerplant vermoordde

Moeder Lotte: haar kaarsje was op