in ,

Yolanthe Cabau viert spannende Valentijnsdag met open jasje

Yolanthe Cabau gaat in Los Angeles elke dag zonder jas naar buiten. Behalve op Valentijnsdag, dan draagt ze alleen een jasje. Verder niks!

Hoewel haar foto’s op Instagram soms anders doen vermoeden, is het niet elke dag strand- of yogabroeken-dag in Los Angeles voor Yolanthe Cabau.

Op Valentijnsdag trotseert deze zakenvrouw de verzengende hitte in een professioneel vuurrood jasje.

Dit soort ‘warme’ kledingstukken worden alleen bij speciale gelegenheden uit de kast gehaald. Yolanthe weet dat ventilatie bij hoge temperaturen verschrikkelijk belangrijk is. Ze zorgt er dus gelukkig voor dat ze behalve dat jasje niks aanheeft…

Lees ook  In Portugal kan je nu overnachten in een enorm wijnvat

Yolanthe Cabau doet jasje open
We weten sinds kort dat Yolanthe Cabau eigenlijk best tevreden is als ‘single mom’ in Los Angeles. Ze is helemaal niet op zoek naar een relatie: alle liefde die ze nodig heeft krijgt ze van haar zoontje Xess Xava.

Toch betekent dat voor Yolanthe niet dat ze Valentijnsdag zomaar aan zich voorbij laat gaan. Integendeel: ze trok een hele speciale outfit aan op de internationale dag van de liefde.

Lees ook  Matthew hield tienermeisjes alsof ze zijn eigendom waren en pakte alles van hun af

Op de foto’s hieronder zie je hoe Yolanthe er bijliep. Ze droeg een vuurrode blazer met een spannend extraatje: niks eronder!

Daar heeft ze ondanks haar tijdelijke mannenpauze ongetwijfeld veel mannelijke aandacht mee geoogst daar in Los Angeles!

Netflix gaat met bezem door aanbod en verwijdert deze 15 titels

Marieke Elsinga als stout schoolmeisje op nieuwe foto’s