in

Yikes! Zo smerig was de Ex On The Beach All Stars-villa

Renan vertelt hoe het er écht aan toeging in de Ex On The Beach All Stars-villa – en geloof me: je wilt niet met ‘m ruilen.

Het is al even geleden dat Ex On The Beach All Stars op tv was, maar we kunnen de hoogte- (en dieptepunten) van het realityprogramma nog zo voor ons halen. Dat geldt ook voor Renan, die vertelt over een (overduidelijk) dieptepunt van zijn tijd in de Ex On The Beach-villa. Het blijkt namelijk dat de villa destijds echt heel smerig was. Waarom verbaast me dit niet?

Renan vertelt hoe ranzig de Ex On The Beach-villa écht was
Het is natuurlijk niet zo heel gek dat het niet elk moment super schoon was in de villa. Er wordt tijdens Ex On The Beach nogal op los gefeest, gesekst, gekotst en ga zo maar door. Toch gaat het – blijkbaar – nog verder dan dat. Daarover vertelt Renan aan Shownieuws: “Het ding is, je zit 3,5 week in een villa met verschillende mensen.” En tsja, als je non-stop bij elkaar in de buurt zit, zie je wel eens dingen die je liever niet had gezien. Een voorbeeld? “Een aantal dingen qua persoonlijke hygiëne bij sommige dames was niet zo in orde. En dan was het niet aangenaam voor mij om op ze in te gaan.”

Lees ook  90-jarige oma maakt van een klein dorpje een kunstwerk – beschildert huizen met prachtige motieven

Dat klinkt nog vrij vaag, maar Renan laat er geen gras over groeien en wordt al gauw wat duidelijker. “In één van de gootstenen lag een slipje open. Het ding is, ik ken het verschil tussen bloedverlies en andere uitwerpselen… Iedereen kan weleens een ongelukje hebben. Als kind heb ik het ook weleens meegemaakt, je hebt last van je maag, maar slinger het dan niet rond. En als het dan gebeurt, zorg dan dat het slipje verdwijnt en leg het niet open en bloot waar iedereen het kan zien. Als je zoiets ziet, krijg je toch een bepaalde afkeer van een persoon. Ik heb een heel sterk vermoeden van wie dat was, maar ik vind het lullig om dat openbaar te maken. Dat is heel extreem, dat kan ik niet maken.”

Lees ook  Dit is wel een heel gewaagde manier om het geslacht van je kind te onthullen!

En daar staan de andere deelnemers de volgende ochtend weer fris en fruitig hun tanden te poetsen. Iew….

Goed nieuws! De basisbeurs komt weer terug! De meerderheid in de Tweede Kamer ziet dit graag gebeuren

Vrouw toont briljante methode om hoeslaken te vouwen – haar unieke truc wordt wereldwijd geprezen