in

Yes! Vanaf vandaag reis je binnen een paar uur van Amsterdam naar hartje Londen met de trein!

Goedkoper én sneller dan vliegen, wat willen we nog meer!

Een gezellig weekendje naar Londen? Hartstikke leuk, alleen voor dat ene uurtje vliegen vanaf Amsterdam ben je toch al snel meer tijd kwijt dan je denkt. Denk aan het inchecken, boarden en het vliegen. Al met al ben je al gauw toch wat uren onderweg. Dat is vanaf nu verleden tijd, want vanaf vandaag gaat de Eurostar in!

De hogesnelheidstrein Eurostar vertrekt vanaf vandaag vanuit Amsterdam en Rotterdam, rechtstreeks naar hartje Londen.

Korte treinreis

Al jaren is er een hogesnelheidsverbinding tussen Brussel, Parijs en Londen. Maar vanuit Nederland? Dat was er tot op heden nog niet, maar daar komt vanaf vandaag verandering in. Met ingang van vandaag is de eerste hogesnelheidslijn van Amsterdam en Rotterdam naar Londen een feit. Dagelijks rijden er twee treinen rechtstreeks van Amsterdam naar Londen. Goed nieuws, want binnen een paar uurtjes kun je al vanaf Amsterdam, midden in het centrum van Londen staan!

Lees ook  Video van “moeder” die een peuter van een fles “wijn” laat drinken, zorgt voor woedende reacties.

De voordelen

Omgekeerd, van Londen naar Amsterdam is er nog wel sprake van één overstap, met paspoort- en veiligheidscontrole in Brussel. Verwacht wordt dat met name tijd bespaard kan worden, vanwege het feit dat je bij Eurostar slechts 30 minuten voor vertrektijd aanwezig hoeft te zijn. Daarnaast kun je al een enkeltje bemachtigen vanaf €40, een stuk goedkoper dan een vliegticket naar Londen. De Eurostar trein vertrekt dagelijks om 8:31 en 17:31 uur. Het is dus niet nodig om extra vroeg op te staan voor extra goedkope tickets aangezien de trein op vaste tijden rijdt. Tenslotte, uitstappen doe je midden in het centrum van Londen. Geen dure taxiritten meer vanaf het vliegveld naar het centrum. Wij zeggen: alleen maar voordelen dus!

Lees ook  Moeder heeft 4 baby’s in enorme buik – dan ziet dokter de echo en realiseert zich dat er iets mis is

Deze man woog 227 kilo en wist 159 kilo te verliezen voor zijn ‘held’, zijn zoon met autisme

Vrouw maakt 1 maand lang foto’s van mannen die haar lastigvallen.