in

Xelly Cabau knipt ineens volle bos haar van hoofd

Xelly Cabau van Kasbergen heeft vriend en vijand deze dinsdag geschokt met een apart filmpje. Ze heeft namelijk haar lange, bruine lokken in één ruk van haar hoofd geknipt.

Het bizarre filmpje is hieronder te bekijken. Veel volgers reageren onthutst na het zien van het filmpje. “Dit ga je toch niet menen he”, “Al dat mooie haar waar ik zo jaloers op ben.

Hoop toch dat het een pruik was dat je knipt”, “Neeeee dat heb je niet echt gedaan!!!!”, “Woow gedurfd hoor”, “Wat heb je gedaan!!!” en “Je hebt dit niet echt gedaan mag ik hopen?” wordt er onder andere geschreven.

Lees ook  Gezicht van baby zit onder de bloederige zweren. Wanneer mama ontdekt waarom, stuurt ze dringende boodschap uit voor andere ouders.

Of het haar echte haar is, of bijvoorbeeld een pruik, blijft onduidelijk. Sommigen menen dat het niet haar echte haar is: “Sowieso een pruik!

Staartje is vrij dun, terwijl ze zelf een hele prachtige volle bos heeft” en “Nee dit is niet waar kijk maar goed” is ook te lezen in de reacties.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik wist niet meer wat ik aan moest met al dat haar na de zomer???

Een bericht gedeeld door Xelly Cabau van Kasbergen (@xellycvk) op


Een tijdje geleden filmde Xelly nog een heel ander filmpje. Sinds kort is ze weer herenigd met haar zus Yolanthe, en zij heeft Xelly dan ook meegenomen om een flink potje te zweten.

Lees ook  Yolanthe Cabau "Ik mis je"

“Jongens, het is zaterdag en ik ben met mijn zus mee naar de sportschool. Wat ga je met me doen? Ze gaat me helemaal afmaken! Haha, gaat me kapotmaken”, vertelde Xelly in de vlog. De beelden zijn hierboven terug te zien.

Dit gebeurt er met dat wattenstaafje in je neus na een coronatest

P*rnoster Jeremy hangt een celstraf van maximaal 250 jaar boven het hoofd