in

Wtf: Meisje gebruikt per ongeluk ontharingscrème in plaats van shampoo

Iedereen kent er wel één, zo’n eeuwige pechvogel waarbij het altijd tegen zit. Vaak kunnen ze er zelf niet eens wat aan doen maar overkomt het ze gewoon.

Het zusje van Kayla Connors uit Massachusetts is ook zo iemand die altijd pech heeft. Afgelopen week ging er een foto van haar viral nadat ze per ongeluk ontharingscrème in plaats van shampoo had gebruikt om haar haren mee te wassen.

Nadat ze er onder de douche achter kwam dat de shampoo op was, zocht ze van achter het douchegordijn naar een nieuwe fles.

Lees ook  Moeder is verwoest na 4 miskramen, dan laat de verpleegster haar zien wat er op de echo staat

Zonder dat ze eerst naar de fles had gekeken deed ze de shampoo in haar haren. Wat ze niet wist was dat ze per ongeluk ontharingscrème had gebruikt in plaats van shampoo.

Nadat ze uit de douche stapte en haar haren droogde schrok ze zich een ongeluk. Haar lange haren vielen er met plukken tegelijk uit.

Ze greep naar de fles waarvan ze dacht dat het shampoo was en zag tot haar schrik dat het ontharingscrème was.

Lees ook  Glennis Grace smoorverliefd op deze 16 jaar jongere man

Toen ze zichzelf éénmaal buiten de badkamer durfde te vertonen en ze haar kale kop aan Kayla liet zien kwam die niet meer bij.

Haar lieftallige zus moest en zou het ongelukje vastleggen en plaatste vervolgens de foto van het flesje ontharingscrème en de boze blik van haar zusje op Twitter.

Binnen no time ging het bericht viral en stond het zusje van Kayla bekend als “het meisje dat ontharingscrème in haar haar deed in plaats van shampoo.”

Man probeert vrouw en 3-jarige dochter in brand te steken

Bestuurster rijdt in op agent in Rotterdam, politieman schiet op auto