in

Wreed koppel aangeklaagd voor het zwaar uithongeren van een vijfjarige die nog amper 15 kg woog.

Ashleigh Peach, 30, en haar aanstaande echtgenoot, de 28-jarige Johnathon Parsley, werden aangehouden in Tipton, Indiana, en vervolgd voor een misdrijf. Ze hadden een vijfjarige jongen uitgehongerd om hem te straffen. Het kind woog amper 15 kg.

De politie van Tipton en de jeugdbescherming kregen anonieme telefoontjes over een vermoedelijk geval van kindermishandeling. Dat was op 5 juni. Na een kort onderzoek werd het koppel gearresteerd.

Niet alleen de vijfjarige werd uit het huis weg gehaald, maar ook nog eens zes andere kinderen.

Lees ook  Een viervoeter verliezen kan net zo erg zijn als een geliefde verliezen… Onderschat dit niet

De vijfjarige jongen werd opgenomen in het Riley Children’s Hospital en werd ondertussen reeds ontslagen uit het ziekenhuis. Verwacht wordt dat hij helemaal zal herstellen.

De politie doorzocht het huis en vond bewakingsapparatuur die gebruikt werd om ervoor te zorgen dat de jongen geen voedsel kon stelen. Ongeacht wat een vijfjarige ook fout doet – uithongering is nooit een bestraffing – het is foltering.

Ik kan me niet voorstellen wat voor een persoon een kind zo kan mishandelen. Dit is zo’n hartverscheurend verhaal. De zeven kinderen leefden in een huis waar ze twee slaapkamers moesten delen.

Lees ook  8 jaar na de dramatische bevalling van een achtling: dit is Natalie en haar familie nu

De deuren van de slaapkamers waren uitgerust met een alarm. Naar verluidt werden de kinderen bij wijze van bestraffing langdurig opgesloten.

Toen de politie arriveerde probeerde Parsley te vluchten maar kon toch gevat worden. De twee werden aangeklaagd wegens kindermishandeling met ernstige lichamelijke schade tot gevolg.

DEEL dit met je vrienden!

Dierenbeschermers sprakeloos: Deze zwaan werd iets vreselijks aangedaan.

Deze hond moet worden afgemaakt. Maar wat zijn maatje dan met hem doet, geloof je gewoon niet. Wauw, dit zijn pas echte dierenvrienden!