in

Worden Sylvana Simons en Gaby Blaaser familie?!

Het zou zomaar eens kunnen dat Sylvana Simons familie wordt van Gaby Blaaser. Jordy uit De Bachelorette heeft namelijk niet alleen een bekende realityster als moeder…

De achtertante van misschien wel de populairste deelnemer van De Bachelorette is namelijk Sylvana Simons! Dit vertelt Jordy’s moeder Alexandra aan Shownieuws.

Dat betekent dat Jordy het verleiden niet van een vreemde heeft, want Sylvana heeft op dat gebied genoeg gezien als presentatrice van het spelprogramma Sexquiz on the Beach in de jaren ’90.

Lees ook  Bewoner sterft in zware uitslaande brand: vuur wellicht zelf aangestoken

Regilio, de neef van Sylvana Simons, is Jordy’s vader. Ook hij werd een BN’er door zijn deelname aan Dance, Dance, Dance met Sylvana in 2015. Hieronder is een fragment van de twee te zien:


Bekende moeder
Eerder werd al bekend dat Jordy een bekende moeder heeft. De realityhunk is namelijk de zoon van Alexandra uit Utopia, de bodybuildster die vlak voor de finale naar huis werd gestuurd.

Lees ook  Is Barbie lekker 50 kilo afgevallen? Ze lijkt tegenwoordig meer een fitnesschick

Op Facebook schreef de voormalig Utopiaan dat ze maar wat trots is op haar zoon. “Vanaf 20 mei is mijn zoon te zien bij De Bachelorette met Gaby Blaaser! Gaat hij winnen?”

Zo zou OG3NE-Lisa eruit zien als man

62-jarige Rocky-acteur heeft zich verloofd met 38 jaar jongere fitness-bom