in

Woon jij met huisgenoten? Dan zijn dít de beste standjes

Woon jij met huisgenoten? Uiteraard wil je dan ook wel eens genieten van sexy time, maar dan het liefst wel zónder dat jouw huisgenoten alles kunnen horen.

Daarom hebben we de allerbeste s*ksstandjes voor als je woont met huisgenoten voor je op een rijtje gezet.

The Floor Dog

Last van een krakend bed? Of staat deze niet heel stabiel? Geloof me, de vloer is dan the right spot. Leg een kussen tussen het bed en je lichaam. Zet vooral een lekker muziekje op en laat je gaan.

The Fast and Furious

Lees ook  Schokkend: dit bedrag is Adele kwijt aan haar scheiding

Voor als je huisgenoot elk moment kan thuiskomen is het belangrijk to get it done op tijd, snap je? Buig over het bed, met een knie op het matras. Hij staat achter je, met een been op de vloer, en een voet op het bed.

The Bathroom Break

Op zoek naar rust en privacy? Dan is de badkamer een goede plek. Neem plaats op de wasbak en laat hem voor je staan. Laat het bad langzaam vollopen, jullie hebben genoeg te doen in de tussentijd.

The F*ck and Cover

Lees ook  Kleuter tikt te veel foute wachtwoorden in op iPad vader: ‘Probeer het over 48 jaar nog eens’

Zet een film aan, neem plaats op de bank en pak een deken. Deze laatstgenoemde is vooral bedoeld om jullie mastrubeertrucjes te coveren. Geloof me, iemand kan gewoon binnenlopen zonder door te hebben wat er zich daadwerkelijk op de bank afspeelt.

The Headboard Banger

Knalt je bed tegen de muur en kan je deze niet wegschuiven? Laat hem aan de rand van het bed plaatsnemen, ga achterstevoren op hem zitten zodat zijn geslachtsdeel gemakkelijk bij je naar binnen glijdt. Leg je handen op z’n benen en beweeg op en neer.

Jongeren voetballen met duif: dier overleeft het niet

Frank (50) is al tien jaar sugardaddy – ik ben gaan ‘hoeren en boeren’, zoals ze dat zeggen