in

Wolf benadert vrouw in het bos en gaat naast haar zitten. Maar kijk zijn volgende beweging!

Beeld je eens om elke dag te werken met dieren die door de meeste mensen als angstaanjagende beesten beschouwd worden. Stel je dan voor dat je met diezelfde dieren zou spelen en hen voederen. Deze beschrijving is realiteit voor Danielle en de andere werknemers van het Colorado Wolf and Wildlife Center in Divide, Colorado.

Danielle en haar collega’s werken dagelijks met wolven, coyotes en vossen. Het doel van het centrum is “om het publiek met tours en programma’s te onderwijzen over het belang van wolven, coyotes en vossen voor ons ecologisch systeem.” Ze bieden ook een natuurlijke habitat en verzorging voor wilde dieren die om welke reden dan ook niet meer in het wild kunnen leven.

Lees ook  Spinnen kunnen op een jaar tijd het hele menselijke ras opeten als ze dat zouden willen.

Deze beroemde video toont Danielle hoe ze speelt met een angstaanjagend uitziende, maar in realiteit erg lieve wolf Kekoa. Kekoa overlaadt Danielle met likjes en kwispelstaart van plezier. Later in de video sluit een andere wolf genaamd Sakura zich bij hen aan. Ook zij toont niets anders dan liefde jegens Danielle. De persoon die het tafereel filmt geeft aan dat Danielle “een normaal gebouwde persoon” is en zet daarmee in de verf hoe gigantische de wolven wel zijn.

Lees ook  Man woont bijna 30 jaar alleen op onbewoond eiland – nu deelt hij zijn prachtige foto’s op sociale media

Deze virale video is uitstekende reclame geworden voor het Wildlife Center omdat het perfect het doel bereikt om sympathie te winnen voor de dieren die ze wensen te beschermen.

Als we hier al iets van moeten onthouden, is het wel dat je een boek nooit op de kaft mag beoordelen. Sommige angstaanjagend en intimiderend uitziende wezens blijken de mooiste en beste vrienden te zijn.

DEEL dit inspirerende verhaal met je vrienden op Facebook!

Zo zag ze eruit voordat ze €50.000 aan operaties spendeerde. Op de 2e foto zie je hoe ze veranderd is… ONGELOOFLIJK!

Vrouw vindt straathond met 6 bevende puppies. Maar kijk wat ze nog meer beschermde.