in

Woeste vrouw knipt het geslachtsdeel van haar ontrouwe man af. In het ziekenhuis doet ze het vervolgens nogmaals!

Een grillige echtgenote in China heeft het geslachtsdeel van haar echtgenoot afgesneden terwijl hij aan het slapen was, omdat ze erachter was gekomen dat hij vreemd was gegaan. De ontrouwe echtgenoot haastte zich naar het ziekenhuis waar zijn geslachtsdeel weer werd vastgemaakt. Maar de vastberaden vrouw glipte de ziekenhuiskamer weer in om het nogmaals af te snijden en gooide het uit het raam.

Volgens de Daily Mail had, Fan Lung, een 32 jarige man uit Henan, zich verraden toen hij zijn vrouw’s telefoon had gebruikt om smerige berichtjes te sturen naar ene Zhang Hung, zijn 21-jarige minnares.

Blijkbaar was de vader van vijf kinderen vergeten om uit te loggen, nadat hij de email had verzonden. En zo kwam zijn 30-jarige vrouw, Feng Lung, achter zijn ontrouwe bezigheden. Na het lezen van de uitwisseling van berichten, besloot de woeste vrouw om een permanente revanche te nemen.

Toen haar man in slaap was gevallen, pakte ze een schaar om zijn grote vriend af te knippen.

Lees ook  Zwangere vrouw bedelt samen met haar kind voor geld. Maar wat er vervolgens gebeurd heeft voor ontzettend veel ophef gezorgd!

Fan had zich gehaast naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis waar chirurgen succesvol zijn zaakje completeerden. Hij was dankbaar, maar zijn nachtmerrie was nog niet over.

Helaas was Feng vastberaden om haar ontrouwe echtgenoot te laten zien dat sommige fouten in het leven niet zo maar goed te maken zijn. Terwijl Fan aan het herstellen was in zijn ziekenhuiskamer, glipte Feng naar binnen in de nacht om zijn geslachtsdeel nogmaals af te knippen. Maar deze keer gooide ze het stuk vlees snel naar buiten door het raam. Dat zal hem leren. Neem geen risico, slaap altijd met één oog open!

Dit keer was het penis-loze Fan die gek werd. Ondanks zijn naakte en bebloede lichaam, rende hij kwaad achter zijn wraakvolle vrouw aan en confronteerde en bedreigde haar vlak buiten het ziekenhuis. Op dat moment greep het personeel in.

Een woordvoerder van het ziekenhuis zei:
“Het eerste moment dat we een idee kregen wat er gebeurde, was toen er iemand bij de receptie zei dat een naakte man een vrouw aan het slaan was buiten het ziekenhuis. Het personeel rende naar buiten om te zien wat er gebeurde en vonden een patiënt die zijn vrouw in elkaar sloeg, terwijl het bloed langs zijn been liep.”

Lees ook  Pas op: politie waarschuwt voor een extreem echt lijkende nepboete

Feng werd gearresteerd voor het aandoen van ernstig lichamelijk letsel. Fan, daarentegen, had een flinke hoeveelheid bloed verloren. Maar na het nogmaals ondergaan van een noodprocedure, bleek hij in een stabiele conditie. Echter, hij is extreem radeloos na dat autoriteiten zijn verloren geslachtsdeel niet konden vinden ondanks hun inspanningen.

Fan met zijn 21-jarige minnares, terwijl aan het herstellen is van zijn leven zonder penis… opnieuw..

Dokters vermoeden dat het vermiste geslachtsdeel meegenomen is door een straathond of kat in de buurt.

Fan’s minnares, Zhang Hung, kwam naar het ziekenhuis om hem te bezoeken. Ze verklaarde dat ze nog steeds geïnteresseerd was in het worden van zijn vrouw. Ze zei, “Het maakt niet uit dat hij zijn vruchtbaarheid is verloren, hij heeft toch al vijf kinderen.” Hoe lief!

De woedende 23-jarige buigt zich over haar slapende vriend. 2 uur later kijkt hij in de spiegel en krijgt hij bijna een hartaanval.

Ze werden gepest op school omwille van hun rood haar, maar wat een fotograaf vastlegt, veranderd alles.