in

Winkelmanager ziet zwaarlijvige vrouw jeans proberen: Wanneer echtgenoot dit zegt, kan ze haar ogen niet geloven

Als kind leren we normaal om geen vooroordelen te vellen over mensen op basis van hun uiterlijk. Iedereen is perfect op zijn eigen manier, en we hebben allemaal unieke kenmerken die ons maken zoals we zijn.

Niettegenstaande zijn er altijd vooroordelen. Er zijn mensen die ons veroordelend aankijken, achter onze rug kletsen of commentaar hebben op ons, op hoe we er uit zien, hoe we ons kleden, of de manier waarop we spreken.

Daarom maakt het me zo blij om dit verhaal te lezen over de manager van een kledingwinkel, op Facebook. Het verhaal is een belangrijke les die we allemaal zouden moeten leren over vooroordelen. Laten we dit bericht ook delen om mensen een beetje meer attent te maken.

“Enkele jaren geleden was ik de manager van een mooie kledingzaak voor zwaarlijvige mensen. Ik hield van mijn baan. De slechte klanten waren slecht (zoals verwacht), en soms zelfs vreselijk (verwachtte ik ook), maar ze gaven me tenminste iets om over te lachen met mijn collega’s. Hoewel, de goeie klanten, zij waren diegenen waarom ik er graag werkte.

Op een dag kwam een vrouw binnen, halverwege de 40 vermoed ik, met haar echtgenoot en drie zonen. Ze droeg een pullover en een wijde broek. Ze was lief, maar erg gereserveerd over het passen van nieuwe kleren. Ze vertelde me dat ze in geen jaren kledij had gekocht en hoopte dat ik zou helpen met een nieuwe jeans te passen.

Lees ook  Temptation-Rowena deelt verwoestend nieuws.

Ongeacht haar gewicht, was het een extreem mooie en lieve vrouw. Haar familie was erg behulpzaam en hielp haar met haar zelfvertrouwen.

Ik was klaar om haar te helpen. Zoiets duurt vrij lang, dus ik raadde de familie aan om te wachten op de bankjes terwijl ik haar hielp met het passen van kledij. Dus: we shopten, kozen er enkele leuke kleedjes uit en beha’s. We praatten over welke kledij we graag zien, enzovoort, tot we bij de jeans aangekomen waren.

Ik vermoedde dat ze maatje 44 had en na te onderhandelen over bepaalde stijlen van jeans, kozen we voor een skinny jeans: ze zouden passen rond haar smalle middel en haar grotere achterkant.

We gingen naar het pashokje en ik probeerde haar te verleiden om nog enkele outfits te proberen die we hadden gekozen. Een ogenblikje later, riep ze me naar haar pashokje. Ik ging kijken.

Lees ook  Bebaarde papa draagt “mooie zwarte jurk” om zijn zoon naar de bushalte te begeleiden om hem te straffen

“Ik heb me in lange tijd niet zo mooi gevoeld,” zei ze tegen me. Ze had tranen in haar ogen, en een lach op haar gezicht.

Ik deed teken naar haar man en kinderen om te komen kijken. Van zodra haar echtgenoot haar zag, moest hij huilen.

Ik was zo blij, ik lachte. Er was zoveel liefde in zijn ogen. “Je ziet er prachtig uit, schatje”, zei hij.

Ze kochten uiteindelijk een heleboel nieuwe kleren. Ik heb nog nooit een gelukkigere familie gezien.

Ik aanvaard je, en je krijgt hetzelfde respect van me of je nu zwart, blank, Aziaat, biseksueel, transgender, zwaarlijvig bent, mager bent, wat dan ook. We zijn allemaal mensen, en ik kijk naar mensen op dezelfde manier als mijn broers of zussen.”

Deel dit als je akkoord gaat.

Deze vrouw maakt een belangrijk punt die velen graag zullen horen: oordeel niemand op basis van hoe ze eruit zien, maar behandel alle mensen voor wie ze zijn en niet voor hoe ze er uit zien.

Nu wil ik deze vrouw helpen om haar boodschap te delen op Facebook! Het kost niets, maar hopelijk maakt het toch een beetje een verschil!

Ze is 101 jaar oud en de laatste overlevende van “Gone with the Wind.” Je gelooft nooit hoe ze er vandaag uitziet.

Moeder haalt 2-jarige dochter op uit de kinderopvang – kijkt tussen haar wenkbrauwen en beseft iets vreselijks