in

Winkelende mensen duwen oma en zeggen dat ze uit de weg moet gaan. Dan voelt ze iemand haar hand vastgrijpen …

De meesten onder ons denken er geen twee keer over na om op een roltrap te gaan. Maar voor sommigen boezemt de gedachte alleen al veel angst in, zeker voor zij die niet meer goed te been zijn. Dat is precies wat er gebeurde met Carma Greathouse. Carma was aan het winkelen met haar kleindochter, Leah Kerr, en haar twee jonge dochters, toen er iets gebeurde wat ze nooit meer zou vergeten.

Terwijl Leah met de roltrap naar beneden ging, had ze 2 grote tassen vast en probeerde ze ook nog eens haar 2 dochters vast te houden. Pas toen ze zich omdraaide, besefte Leah dat Carma nog boven stond.

“Ik besefte niet dat oma te bang was om op de roltrap te stappen”, vertelde ze. “Ik voelde me vreselijk toen ik haar zag twijfelen.”

Lees ook  Dochter krijgt hoofdpijn en koorts, maar doktoren sturen haar naar huis – ze missen dit belangrijke detail

Wat haar hart nog meer brak was hoe de andere winkelende mensen haar oma behandelden. In plaats van op te merken dat ze bang was, duwden ze haar en waren ze verveeld omdat ze in de weg stond.

Terwijl Leah hulpeloos stond toe te kijken en een oplossing probeerde te bedenken, merkte de 19-jarige Alujwyon Williams de bange oma op. In plaats van haar te negeren, pakte hij haar hand vast en hielp haar op de roltrap.

“Hij zei: Pak m’n hand vast. En ik zei: Dat doe ik zeker. En hij zei: Doe nu een stap wanneer ik een stap zet”, herinnerde Carma zich. “Dus dat deden we en de hele weg naar beneden hield hij mijn hand vast. Hij was een erg aardige man.”

Lees ook  Dries Roelvink is woest op Jamin en bekogelt winkel met eieren

Leah maakte snel een foto, waarbij Carma schreef: “Ik ben de oma die je geholpen hebt. Ik heb polymyalgie en ben bang om te vallen. HARTELIJK BEDANKT OM ME TE HELPEN. Schop het ver in je leven en God zegen je! Jij bent mijn held.”

De foto ging snel viraal en bereikte algauw ook Alujwyon.

“Zonder dank”, zei hij. “Ik ben blij dat ik een beetje het verschil heb kunnen maken in jullie levens.”

Gevraagd waarom hij het deed, antwoordde hij: “Ik kan iemand die een probleem heeft niet zomaar voorbij wandelen”, zei hij.

DEEL dit verhaal als jij vindt dat we meer mensen zoals deze galante jongeman nodig hebben!

Deze vader zette zich voor de computer terwijl zijn gehandicapte zoon een ware marteling onderging. Hartverscheurender kan haast niet.

Familiehond bevalt van uiterst zeldzame groene puppy