in

Willow (5) verovert het internet met haar twee papa’s – Dylan en David zijn beste vrienden

Er is weinig zo droevig in het leven als ouders die uit elkaar gaan, ook al is het soms wellicht simpelweg de beste oplossing.

Maar als het dan toch gebeurt is het belangrijk alles zo goed mogelijk op te lossen, zonder gevecht over de rug van de kinderen.

Een geweldig voorbeeld van hoe het moet geven Dylan, David, Sarah en hun dochtertje Willow van vijf.

Hun verhaal begint droevig, zoals bij iedere scheiding. David Lewis en Sarah Caitlin besloten uit elkaar te gaan, maar hadden reeds een dochtertje samen, Willow.

Sarah vond echter niet veel later een nieuwe grote liefde in de vorm van Dylan Lennox. Ook Dylan bouwde al snel een sterke band op met de kleine Willow.

Angst voor bonuspapa
David geeft aan het in eerste instantie moeilijk te hebben gehad met het idee dat een andere man ook zou acteren als een soort tweede vader in het leven van zijn dochter. Zijn angsten werden echter snel omgezet in pure vreugde.

Lees ook  Een belangrijke boodschap van deze wielrenster: “begrijp dat je ongeduld iemands leven kan ruïneren”

Inmiddels beste vriend
Dylan, de bonuspapa, plaatste een paar dagen geleden een post op Facebook waarin hij uit de doeken doet hoe gelukkig ze allemaal zijn samen. Hij is niet alleen een vriendin en dochter rijker, maar ook een beste vriend, zo niet broer!

In de Facebookpost vertelt Dylan hoe het drietal, Davis is nog single, hun leven inricht.

“David komt langs zo vaak hij wil, want familie is altijd welkom. Hij is geen outsider, hij is en zal altijd een deel van mijn leven blijven vanwege het simpele feit dat we samen een dochter delen!

Dit alles hebben we te danken aan Sarah (mama) en haar lieve en genereuze hart. Lieve Willow, zoveel mensen houden van jou in deze wereld en dat geldt zeker voor jouw beide papa’s!”

Lees ook  Weg met de slakken door middel van deze goedkope truc

Inmiddels gaat het bericht het hele internet over. Het liefdevolle gezelschap ontvangt tal van steunbetuigingen.

Op het AD valt het advies te lezen wat ze hebben voor alle mensen in deze wereld die moeite hebben om een mouw te passen aan de moeilijke situatie die is ontstaan door een scheiding.

“We wilden geen enkele vorm van haat toelaten. We willen dat kinderen weten wat liefde, compassie, aanvaarding en vergeving is. Dat zijn namelijk de beste eigenschappen van de mens.”

Wat een fantastisch voorbeeld vormen Dylan, David en Sarah voor andere ouders met hetzelfde probleem!

Deel dit bericht vooral met al je vrienden. Volgens Dylan heeft de wereld meer van dit soort positieve verhalen nodig, en wij zijn het volmondig eens!

Help je tulpen langer leven: Deze simpele techniek moet echt iedereen kennen

Vrouw slikt hele strip pijnstillers in en klaagt bij dokter dat pijnstillers niet helpen