in

William en Harry eren hun moeder Diana – met een gloednieuw standbeeld

Dit jaar is het 20 jaar geleden sinds prinses Diana stierf in een auto-ongeluk in Parijs. Prins William en Harry, en de rest van de koninklijke familie hebben vele herinneringen gedeeld van Diana met het publiek, de jaren na haar dood.

De zonen hebben verschillende publieke verschijningen gemaakt om de nagedachtenis van hun moeder te eren, en met dat we het einde van 2017 naderen, lijkt het alsof ze het beste gespaard hebben voor het laatst.

Het staat nu bekend dat Diana een standbeeld zal krijgen als herdenking door haar twee zonen, William en Harry. De artiest is dezelfde steenhouwer die Queen Elizabeth’s beeld op de Britse munten heeft gedrukt, Ian Rak-Broadley. Het standbeeld zal buiten het Kensington Paleis in Londen geplaatst worden volgend jaar.

Lees ook  De politie heeft wrede tieners geïdentificeerd, die hun hond zonder genade schopten en sloegen

Op zondag maakten William en Harry bekend aan de wereld dat ze een design en een beeldhouwer hebben voor het standbeeld van Diana.

“Het standbeeld, die zal worden opgetrokken op de grond van Kensington Palace, zal de prinses haar leven en nalatenschap eren. Het zal vermoedelijk in 2019 bekend worden gemaakt,” schreven paleisofficials op Twitter.

Lees ook  Als jij één van deze 14 namen hebt ben je 100% zeker een tokkie

Dezelfde artiest die de Britse muntstukjes met Queen Elizabeth haar afbeelding gemaakt, zal ook het standbeeld van Diana voor zijn rekening nemen.

“Ian is een extreem getalenteerde beeldhouwer en we weten dat hij een passend en eeuwig monument van ons moeder zal maken,” zeiden prinsen William en Harry.

Klik op ‘leuk’ en deel dit verhaal als je denkt dat William en Harry het juiste gedaan hebben door hulde te betuigen aan hun moeder op deze manier!

Klein meisje deed DIT voor haar overgrootmoeder met dementie. De reactie van oma deed m’n hart helemaal smelten!

Hij is 65, zij is 12. Kijk de reacties van de mensen als ze gaan trouwen