in

Ze wilde haar vriendje volgen dus gooide ze haar hond in de vuilbak!

Helaas is er heel wat duivels in deze wereld en wat sommige mensen doen kan alleen maar als duivels omschreven worden. Toen Nathan Bennie, een vuilnisman, op zijn dagelijkse rond was, was hij geschokt toen hij in een vuilnisbak keek.

Wat hij zag was ronduit ongelofelijk: in de vuilnisbak lag een hond. Ze was erg zwak, uitgehongerd en haar ribben staken door haar vel.

Hij nam de hond onmiddellijk uit de vuilnisbak en gaf haar zijn lunch. Hij belde het dichtstbijzijnde asiel en wachtte op hun komst.

Lees ook  Ouders zijn razend nadat een buurman de stekker uit het springkasteel trok waardoor de kinderen gevangen zaten.

Hij kon de situatie niet geloven. Hoe kwam de hond daar terecht en waarom?

De waarheid zou snel aan het licht komen, want elke crimineel doet altijd wel iets stom, en dat was ook hier het geval.

De eigenaar van de hond was vergeten dat ze een microchip had. Van zodra ze haar eigenares konden lokaliseren werd ze aangehouden.

Lees ook  André Hazes laat hele rug vol tatoeëren: “Tof man, als ik straks 70 ben”

Ze bekende dat ze haar hond dumpte omdat ze haar vriendje naar Texas wilde volgen! Maar vooraleer van haar nieuwe leven in Texas te genieten, zal ze een tijdje in de gevangenis moeten doorbrengen.

De hond was amper 10 maanden oud en is sinds haar vondst al 4 kg bijgekomen. Ondertussen stromen de adoptieverzoeken binnen maar er moet nog even gewacht worden tot ze helemaal hersteld is.

DEEL dit verhaal met elke dierenliefhebber die je kent!

Mama doodt per ongeluk haar pasgeboren zoon. Nu waarschuwt ze andere ouders voor haar verwoestende vergissing.

Jongetje van 3 buiten doodgevroren terwijl mama binnen haar roes lag uit te slapen.