in

Wie was ook zo verslaafd aan As The World Turns? Zó zien Lucinda en Lily Walsh er nu uit

Wie kent Lily en Lucinda Walsh uit As The World Turns nog?

Wij keken het echt elke dag: As The World Turns. ATWT was de langstlopende soapserie die Amerikaanse serie ooit, van 2 april 1956 tot 17 september 2010 konden kijkers genieten van de intriges en perikelen in het fictieve stadje Oakdale. De serie was ook erg populair in Nederland, elke aflevering trok gemiddeld 750.000 kijkers.

Helaas is het alweer 7 jaar over met de pret en zijn we de acteurs uit het zicht verloren.

Lucinda en Lily

Personages als de keiharde zakenvrouw Lucinda Walsh en haar dochter Lily zagen we tot 2010 elke dag op televisie en wij vroeger ons af: hoe gaat het tegenwoordig met ze? Actrice Elizabeth Hubbard speelde de rol van Lucinda maar liefst 26 jaar, van 1984 tot aan het einde van de serie in 2010. De rol van haar dochter Lily werd in die periode door 4 verschillende actrices neergezet, maar de bekendste Lily was toch wel actrice Martha Byrne. Byrne werd vijf keer genomineerd voor een Daytime Emmy Award voor haar werk als Lily, ze won in 1987 voor Outstanding Younger Actress en in 2001 voor Outstanding Lead Actress.

Lees ook  Droevige ventje rijdt expres stel kippen kapot langs de weg:

Anacostia

Elizabeth Hubbard verliet de soap in 1999 kortstondig na onenigheid over de verhaallijn van haar personage, maar enkele maanden later haalde een nieuwe producer haar over om terug te keren. Ze heeft tot de serie in 2010 stopte deel uitgemaakt van de cast. Vijf jaar na het stoppen van As The World Turns werden Hubbard en Byrne herenigd toen ze samen in de serie Anacostia speelden. Martha plaatste toen een tweetal foto’s van haar en Elizabeth op Facebook, het soapduo lijkt geen jaar ouder te zijn geworden!

Lees ook  Pestkoppen treiteren tiener omwille van z’n uiterlijk. Maar nadat mama instemt met plastische chirurgie, ziet hij er helemaal anders uit.

 

Moeten we binnenkort langer werken? AOW-leeftijd mogelijk verhoogd naar 69 jaar

De familie laat hun 15 jarige hond achter op het asiel en nemen een jongere mee