in

Wie is toch die prachtige vrouw achter de bar bij Veronica Inside?

Nu barvrouw Escha Tanihatu moeder gaat worden, is het logisch dat Veronica Inside verder kijkt naar andere geschikte barvrouwen.

De blonde Ashley Zaat duikt steeds vaker op achter de tap!Hé! Waar is Veronica Inside-barvrouw Escha Tanihatu gebleven? Het zal je vast niet zijn ontgaan: zij en haar man Danny Vera verwachten een kindje. Da’s leuk, maar wie neemt Escha’s plek achter de bar nu in? Het lijkt erop dat Ashley Zaat de gelukkige dame is!

Lees ook  Moordenaar van Humeyra overgeplaatst na bedreigen Peter R. de Vries

Ashley Zaat is barvrouw bij Veronica Inside
Ze staat tot nu toe vooral op de achtergrond, maar we weten zeker dat het ook René van der Gijp en Hans Kraay is opgevallen dat er een nieuwe blonde dame achter de bar staat bij Veronica Inside! Haar naam is Ashley Zaat, en als je denkt ‘die komt me bekend voor’ – dat kan!

Lees ook  Vastgebonden aan een boom om te sterven: toch blijft deze pitbull zijn geheim beschermen

De blondine, die ook op Instagram aan de weg timmert, stond achter de bar bij het geflopte voetbalpraatprogramma VTBL en was ook al meerdere malen ‘walk-on girl’ bij het darten. Ze zat zelfs al eens als analist aan tafel bij RTL 7 Darts. Hoog tijd dat de mannen van VI haar wat vaker bij hun gesprek betrekken!

WOW: Britt Scholte trekt ‘ongepaste’ outfit aan

Asielaanvraag afgewezen, Ali (14) maakt eind aan zijn leven