in

Wesley Sneijder neemt het op voor Yolanthe.

Dat de relatiestatus tussen Wesley en Yolanthe al enige tijd ‘ingewikkeld’ is, is geen geheim meer. De voetballer zit echter erg verveeld met de aanhoudende geruchten over zijn ‘mogelijke’ scheiding.

Daarom luchtte hij nu zijn hart op Instagram en in zijn betoog neemt hij de verdediging op zich van Yolanthe.

De voetballer heeft het ook over de verhalen in de Turkse media, die beweerden dat Yolanthe negentien miljoen euro van hem geëist had.

Wesley spreekt klare taal in zijn Instagrampost:
“Ik ga niet meer aardig doen tegen onaardige mensen die onzin verspreiden over mij en Yolanthe. Ik wil heel duidelijk zijn. Ten eerste, ja, we zijn al een tijdje niet meer samen.

Lees ook  Monica Geuze: Het ging al langere tijd niet lekker tussen mij en Lars

Nee, we zijn nog altijd niet gescheiden. Ik heb veel fouten gemaakt in mijn huwelijk. Maar dat gaat niemand verder wat aan. Dat Yolanthe nog altijd zo goed voor me is, respecteer ik enorm.”

De voetballer gaat verder met te zeggen dat hij het ontzettend waardeert dat ze voor zijn zoon én voor hem zorgt, hoewel ze niet meer samen zijn. Over de geruchten dat hij vijftien miljoen aan Yolanthe betaald zou hebben, is hij duidelijk:

“Ze heeft van mij niets nodig, want ze heeft het zelf. De Turkse pers schreef dat ze negentien miljoen wilde en ik haar vijftien gaf?!

Haha, jullie worden steeds gekker. Mensen moesten eens weten hoe het echt zit. Hersenloze mensen zullen altijd alles geloven wat ze lezen.”

Lees ook  Jonge surrogaatmoeder draagt het kind van koppel, bekijkt de echofoto wat beter en verstijft.

Wesley wil dat mensen weten dat Yolanthe nergens om gevraagd heeft en dat hij ook haar nooit iets zal vragen.

“We hebben elkaars geld niet nodig. Deze verhalen staan vol leugens. Ik vind het walgelijk dat de pers zoveel onzin en leugens over mij verspreidt en nu ook over haar.

Ik weet dat we niet hoeven te reageren en ik respecteer de moeder van mijn kind enorm, omdat ze kalm blijft en deze onzin slikt. Maar zo ben ik niet. Ik laat mensen niet met mijn leven sollen.”

Dat is nog eens gesproken!

Roxeanne openhartig over leeftijd waarop ze ontmaagd werd.

Yolanthe plaatst opnieuw foto waar heel mannelijk Nederland op zit te kwijlen!