in

Wesley Sneijder en Yolanthe samen op vakantie.

Het heeft er alle schijn van dat Wesley Sneijder en Yolanthe nog altijd voor hun huwelijk vechten. Weekblad Story weet namelijk dat de twee samen met hun zoon Xess Xava op vakantie zijn in het Amerikaanse Los Angeles. De grote vraag is dus of daar de vonk opnieuw zal overslaan.

Een bron verklaarde aan het weekblad dat de drie samen op vakantie zijn in Los Angeles. Dezelfde bron zegt dat het er niet zo heel romantisch aan toe gaat. Yolanthe zou namelijk in een appartement verblijven, terwijl de voetballer op hotel verblijft. Ze zijn dus niet echt samen. Sommige volgers vermoeden dat ze er misschien alleen maar samen zijn om hun zoontje toch een beetje het gevoel van een gezinsvakantie te gunnen.

Lees ook  Nederland geschokt door nieuwe beelden dierenmishandeling Belgisch slachthuis

De hardnekkige geruchten over een vermeende relatie tussen Wesley en Gaby Blaaser zullen wellicht niet geholpen hebben. De actrice was enkele weken terug op het kampioensfeest van de broer van Wesley, Rodney Sneijder. Eerst werd gedacht dat Rodney iets had met Gaby, maar later beweerde een bron dat het Wesley was die met de actrice flikflooide!

Lees ook  13 foto’s die bewijzen dat de natuur ontzettend smerige gedachtes kan hebben

Het duo werd onlangs nog gespot in The Harbour Club in Vinkeveen, waar het er naar verluidt erg ‘intiem’ aan toe ging. Vooralsnog blijft het echter bij geruchten. Het feit dat Wesley nu samen met Yolanthe op vakantie is, geeft misschien wel aan dat Wesley zijn huwelijk nog wil redden.

Rogier deelt eerste kiekje van pasgeboren dochtertje.

Viespeuk die leven van 11-jarige meisje verwoestte vermoord in gevangenis