in

‘Wesley en Yolanthe weer aan het daten’

Zou het dan toch?! Volgens weekblad Story zouden Wesley en Yolanthe weer met elkaar aan het daten zijn. Dat melden zéér goed ingevoerde bronnen aan het blad.

Wesley heeft er in de afgelopen weken geen geheim van gemaakt dat hij Yolanthe terug wil. Dat is ook te zien in de bovenstaande video. “Yolanthe is nog steeds heel belangrijk voor mij. Ze loopt als een rode draad door mijn carrière want ze was vrij vroeg bij mijn carrière betrokken”, vertelde Wesley eerder in Shownieuws. Hij hoopt dat Yo zijn boek binnenkort ook gaat lezen. “Ze is trots op dat ik een boek heb geschreven en dat ik open en eerlijk ben geweest over van alles en nog wat. Zij moet een moment gaan pakken waar ze zich goed bij voelt om door dat hele boek heen te gaan en dan zal ik de reacties wel horen.”

Lees ook  ¨Mama wil ons vermoorden!¨ – zwangere vrouw rijdt oceaan in met kinderen schreeuwend op de achterbank

Nu meldt de Story dat de twee weer voorzichtig met elkaar omgaan. “Wesley en Yolanthe zijn weer voorzichtig aan het daten, dat weet nog bijna niemand”, aldus het blad. “Ze willen elkaar in alle rust terugvinden. Voor Wesley betekent dit enorm veel. Hij is nog altijd stapelgek op Yolanthe. Yolanthe wilde niets liever dan een gelukkig gezinsleven, maar dat maakte Wesley onmogelijk. De afgelopen weken en maanden heeft Yolanthe gezien dat Wesley enorm zijn best heeft gedaan om te veranderen. Om die reden zou Yolanthe hem een tweede kans willen geven. Dat Yolanthe haar hart opnieuw voor Wesley opent, betekent niet automatisch dat ze weer terug bij elkaar zijn. Wesley zal hard zijn best moeten doen om Yolanthe weer voor zich te winnen, maar de belangrijke eerste stap is gezet”, staat in het blad.

Lees ook  Barney in midlifecrisis?

Story heeft ook de twee om een reacties gevraagd. De manager van Yolanthe laat weten het niet te kunnen bevestigen, maar ontdekt daarnaast ook niets. Wesley heeft ook gereageerd op het gerucht. “Ik wil er echt niets over zeggen”, vertelt hij.

Eerder vertelde Wesley aan Shownieuws dat ze nog altijd niet gescheiden zijn. “We zijn nog steeds getrouwd. Dus we zullen het zien. De tijd zal het leren”, zegt hij in het interview dat je bovenaan deze pagina kan zien. “Ik heb mijn hoop uitgesproken, maar daar heb je allebei bij nodig. Ik zeg niet dat het van haar kant zo is of mijn kant zo, maar als je iets wil bereiken samen moet je er met zijn tweeën voor knokken.”

Dakloze had 12,5 miljoen euro in boodschappentassen, maar van wie was al dat geld?

Sylvie Meis heeft het zwaar