in

Wesley doet boekje open over privéleven: Yolanthe vreest dirty details.

Mensen zijn nog altijd erg nieuwsgierig naar wat er daadwerkelijk speelde tussen Wesley en Yolanthe. Wat was nu precies de oorzaak van hun breuk?

Yolanthe zou ervan huiveren dat alle details naar boven komen. Wesley van zijn kant lijkt de lippen niet langer op elkaar te houden.

Wesley is namelijk bezig met de laatste onderhandelingen over zijn biografie, die neergeschreven zal worden door sportpresentator Kees Jansma.

Kees Jansma onthulde het nieuws aan Veronica Inside. Wat Wesley en hem betreft kan er vandaag al begonnen worden.

Lees ook  Moeder verkoopt wiegje van doodgeboren zoontje in een ´garageverkoop´- 1 week later komt de koper terug met een verrassing

Het zijn alleen nog de advocaten en de uitgever die de laatste puntjes op de i zetten. Uitgeverij Inside zal het boek gaan uitgeven.

De eerdere boeken van de uitgeverij bewijzen dat de lat hoog ligt en dat het dus niet alleen over voetbal zal gaan. Dat betekent dat ook de meest pikante details van zijn privéleven aan bod zullen komen.

Het lijdt geen twijfel dat de feiten in de aanloop naar de relatiebreuk met Yolanthe voor de nodige ophef zullen zorgen. Wellicht is Yolanthe dan ook minder enthousiast over de aanstaande biografie van haar ex.

Lees ook  Miljuschka Witzenhausen doet boekje open over oom Willem Holleeder

De hoop op een mogelijke verzoening werd overigens compleet de kop ingedrukt. Met een niet mis te verstaan statement maakte Yolanthe duidelijk dat het definitief over and out is. Ze stond onlangs immers te schitteren met een brede glimlach én zonder trouwring.

Gehandicapte jongetje zwaar mishandeld door juf

Familie overleden Bep (66) razend: ‘Wie reed haar aan en liet haar voor dood achter?’