in

Werknemer van supermarkt ziet hoe mama voor €1.500 spullen grijpt, maar aan de kassa slechts €3 betaalt.

Winkeldiefstallen is iets wat elke dag gebeurt. Maar mensen stelen om heel uiteenlopende redenen uit winkels. Dieven begaan hun daden uit hebberigheid en noodzaak. Sommige winkeldieven maakten er zo’n slechte gewoonte van dat ze echt dwangmatige boeven werden.

Soms nemen mensen wat niet van hen is als gevolg van een reeks onvoorziene omstandigheden. Voor sommige mensen is stelen gewoon een manier om basisbehoeftes te voldoen in verbad met kledij, voeding en toiletspullen.

Hoewel er een taboe heerst over het thema, kunnen we gerust stellen dat dieven erg creatief zijn. Neem bijvoorbeeld de 25-jarige Cheyenne Amber West.

Lees ook  UPS-koerier hoort vrouw om hulp schreeuwen in haar huis – wanneer politie haar deur openbreekt kunnen ze hun ogen niet geloven

De 25-jarige vrouw en moeder uit Port Fierce, Florida, wandelde in november een Walmart supermarkt binnen met heel foute intenties. Met haar moeder langs haar zijde nam West enkele spullen uit de elektronica-afdeling. Ze nam enkele gamecontrollers, videospelletjes en een laptop. Een werkneemster zag hoe de moeder voor €1.500 spullen nam, maar wat ze dan deed was crimineel slim.

West verving de barcodes met die van spotgoedkope en afgeprijsde spullen en ging dan naar de selfservice kassa. De werknemer greep in toen hij zag dat de vrouw aan de kassa slechts 3 euro betaalde.

Lees ook  Brandweermannen redden levenloze honden uit brandend huis

Kort daarop werd West gearresteerd en aangeklaagd wegens winkeldiefstal. De moeder van de vrouw riskeert geen vervolging omdat ze niet actief aan de diefstal deelnam.

West verklaarde: “Ik probeerde gewoon cadeautjes voor mijn zoon te hebben die ik anders niet kan betalen. De computer is voor mijn echtgenoot. Omdat hij een handtas voor me gekocht had, vond ik dat ook hij iets aardigs verdiende.”

Bekijk het videoverslag hieronder!

“Normaal uitziende” vrouw publiekelijk te schande gemaakt omdat ze op gehandicaptenplaats parkeerde.

Oma schrikt zich een hoedje als er plotseling een pony in de achtertuin staat