in

Weerzinwekkende video toont hoe stoppen he-le-maal doorslaan bij withete thaibokser die vader en dochter pak rammel verkoopt

Een heftig en ophefmakend geval van verkeersagressie met een kampioen in het thaiboksen in de hoofdrol houdt Australië al een paar dagen in de ban. Daniel Valusaga is de naam van de oproerkraaier die het gemunt had op een man en zijn dochter en hen een paar rake klappen verkocht.

Aanleiding? Volgens de eerste elementen van een onderzoek naar de zware feiten sprong de vechtersbaas uit zijn vel omdat de wagen van Nathan Harris en zijn dochter dubbel geparkeerd stond (zie het blauwe voertuig in de video).

Lees ook  Meid ingehuurd om gerenoveerd huis schoon te maken. Wanneer ze haar zeggen van wie het is, kan ze het niet geloven.

De withete Valusaga stormde in Surfers Paradise in volle colère op zijn slachtoffers af en toen die uit de wagen stapten, begon hij als een wildeman klappen uit te delen. Vooral de vader moest het zwaar ontgelden en wanneer zijn dochter probeerde haar in nood verkerende papa los te krijgen uit de klauwen van het heethoofd moest ook zij een paar meppen incasseren.

Lees ook  Een kind valt in gorillaverblijf in de dierentuin – dan komt er een enorme gorilla aanlopen en houdt iedereen zijn adem in

Uiteindelijk ging de 30-jarige bokskampioen zo fel tekeer dat hij zijn slachtoffer Nathan Harris bewusteloos sloeg. De man werd noodgedwongen afgevoerd naar het ziekenhuis, maar liep gelukkig geen levensbedreigende verwondingen op. De familie benadrukt dat ze het kwalijke en hallucinante incident zo snel mogelijk wil vergeten.

Vergeet dit bericht niet op Facebook te delen met je vrienden!

Dierenasiel krijgt achtergelaten hond binnen en merkt dan dit hartverscheurende briefje op

Ziekenhuis redt leven van man, nadat hij beschoten werd. 9 jaar later wordt hij dokter bij hetzelfde ziekenhuis