in

Weerzinwekkende video toont hoe politieagenten een doodsbange hond herhaaldelijk elektrische schokken toebrengen.

Sommige honden zijn gemeen. Ze worden niet gemeen geboren. Ze worden getraind (of mishandeld) om gemeen te zijn. Sommige mensen zijn ook gemeen. Mensen worden evenmin gemeen geboren – ze groeien gewoon op in een slechte omgeving. De agenten in deze video zijn gemeen. Simpelweg. Ze brachten een hond, die duidelijk doodsbang was, herhaaldelijk elektrische schokken toe.

Lees ook  Nederlander riskeert vijf jaar cel nadat hij kindje (2) zo mishandelde dat het negen dagen in coma lag

De hond was uit haar nieuwe huis ontsnapt. Daarop had de eigenaar de politie om assistentie gevraagd. De hond was geen gevaar. Hij rende gewoon van de politie weg. De politie gebruikte buitensporig geweld door de hond vijf keer met hun taser te bewerken. Waarom werd de dierenbescherming niet gebeld? Dierenbeschermers zijn voor dit soort situaties opgeleid!

Lees ook  Zó ziet de vrouw van Samantha Steenwijk eruit!

We hopen dat het onderzoek uitwijst dat de politieagenten over de schreef gingen en gepast gestraft worden. De arme hond zal hier wellicht gedragsproblemen aan overhouden. Fysiek stelt de hond het naar verluidt wel goed.

Bekijk de video hieronder en DEEL dit bericht als ook jij vindt dat deze agenten hun boekje ver te buiten gingen!

Dit kleine meisje verdween in 2007 – 9 jaar later krijgen de ouders deze SCHOKKENDE nieuws te horen.

Een verlaten hond rilt van schrik in de regen – kijk wat gebeurt wanneer een dierenvriend haar vertelt dat alles goed komt