in

WAUW: André Hazes showt killerbody

André Hazes heeft een behoorlijke transformatie ondergaan in de coronacrisis. De zanger laat op Instagram Stories zijn afgetrainde lichaam zien…

En die mag er wezen. In de sportschool showt hij waar hij in deze gekke tijd onder andere keihard aan werkt. Met zijn langere manen en nog bredere lichaam ziet de volkszanger er misschien wel beter uit dan ooit!

André vertelde donderdag nog aan RTL Boulevard dat hij verschrikkelijk veel traint en een strak schema hanteert. “Ik heb nu regelmaat. Om 9 uur sta ik altijd op, want ik zit nu aan een voedingsdieet en dan maak ik een shake met alles erin. Dan ga ik krachttraining doen, dus ik train echt 13, 14 keer per week.”

Lees ook  Vrouw wordt onwel, blijkt slang in keel te hebben

“Voor de rest ben ik gewoon nu vader”, zei hij verder over zijn gezinsleven. “We hebben natuurlijk 1 kindje, dus die moet je heel erg vermaken. We hebben hem leren fietsen. Eigenlijk gewoon de dingetjes die normale ouders doen, heb ik nu ook kunnen meemaken.”

België
Zodra de rust weer is wedergekeerd in de wereld, zal André zijn aandacht waarschijnlijk moeten gaan verdelen tussen twee landen. In België zijn ze namelijk al een tijdje gek van de zanger, maar door zijn deelname aan de Belgische versie van Beste Zangers al helemaal!

Waar we in Nederland genieten van de optredens in het programma Beste Zangers, doen de Belgen dit met hun variant Liefde voor Muziek. Onlangs doken de artiesten van het zangprogramma in het repertoire van André Hazes. En dat levert bijzondere nummers op, zoals je kan zien in de video bovenaan deze pagina.

Lees ook  15 slimme manieren om muizen en ratten uit je huis te drijven

André blikte op Instagram ook terug op het mooie Belgische avontuur.

Douane vindt 70 kilo cocaïne in sporttassen

De vijf schokkendste moorden in Rotterdam