in

Wat gebeurt er als je je kind achterlaat in een snikhete auto? Bekijk de video voor het schokkende resultaat!

Als je kinderen hebt, ben je altijd druk. Ze moeten worden opgevoed, naar de voetbal gereden worden of als ze ziek zijn moeten ze verzorgd worden. Een goede uitdaging dus om je multitask talent verder te ontwikkelen. Soms zijn we alleen zo druk, dat we de kleintjes even uit het oog verliezen of even alleen laten. Dit kan grote gevolgen hebben. Stikken in een stukje speelgoed, per ongeluk de weg op rennen. Een gevaar zit in een klein hoekje. Daarom moeten ouders altijd alert zijn en eigenlijk ogen in hun achterhoofd hebben.

Deze korte film gaat over een verschrikkelijk incident dat iedereen eigenlijk kan overkomen.

Lees ook  2 dorpelingen graven een ondiep graf uit. Eenmaal ik besefte wat ze aan het doen waren, kon ik mijn ogen niet afwenden.

“Ik ben zo weer terug, ik heb alleen maar een paar dingen nodig” was wat de moeder zei toen ze haar kind eventjes alleen achter liet in de auto om wat boodschapjes te halen. Alleen 5 minuten werden 15 minuten en er is altijd nog ‘dat ene extra product’ dat je nog nodig hebt voordat je naar de kassa gaat. Uiteindelijk duurde het “even boodschappen doen” langer dan verwacht en zonder dat de moeder het door had was haar arme kind ontzettend aan het huilen in de auto omdat hij de hitte in de auto niet meer kon weerstaan. Sommige voorbijgangers zagen het kindje wel zitten, maar omdat de auto afgesloten was konden ze niets doen.

Lees ook  De olie die wonderen doet: 7 slimme toepassingen waarvan je niet wist dat tea tree dat kon

Wat er toen gebeurde is verschrikkelijk:

“Om het een beetje bot te zeggen: je kind achterlaten in een hete auto is hetzelfde als je kind achterlaten in een oven. Het belangrijkste om te weten is dat het buiten niet mega warm hoeft te zijn om de temperatuur in de auto naar onaangenaambare hitte te doen stijgen” vertelt Dr. Nick Jouriles.

Een levensles voor iedereen met kinderen dus! Vergeet vooral niet dit bericht te delen om nog meer van zulke tragedies te voorkomen!

Moeder vermoordt op brutale wijze haar zoon, wordt gearresteerd en deelt dan nog meer verontrustend nieuws mede aan de agenten

Honden worden elk jaar levend gevild en gekookt tijdens het honden eet festival in China!?