in

Wat?! Deze actrice verlaat Goede Tijden, Slechte Tijden binnen nu en paar weken

Ze wil haar droom gaan volgen…

Er gaat een hoop veranderen in Meerdijk. Urvin Monte (Felix),Bart Oomen (Bill) en Jord Knotter (Job) verlieten allemaal achter elkaar de langlopende soap van Nederland: Goede Tijden, Slechte Tijden. Ook Buddy Vedder (Rover) bleef niet en nu is het aan de beurt aan een actrice. Hier gaan haar fans absoluut niet blij mee zijn…

Meerdijk zal nooit meer hetzelfde zijn.

Dromen

Televizier maakt bekend dat actrice Robin Martens stopt bij de soap, zij vertolkt al jaren de rol van Rikki de Jong. Rikki gaat in Rotterdam wonen en laat Meerdijk daarom achter zich. We weten nog niet wat er verder met het personage zal gaan gebeuren. Haar vertrek komt niet als een verrassing.: de actrice vertelde eerder al over haar toekomst dromen. “Mijn vriend en ik willen op een gegeven moment allebei graag in Los Angeles gaan wonen en werken. Hollywood, daar zit alles qua acteren. Dat zou echt mijn droom zijn. En al mijn dromen komen uit”, aldus Robin.

Lees ook  Dit paard is meer dan een miljoen euro waard, bekijk het moment dat de teugels worden afgedaan
Vertrekken

Of er nog meer personages zullen vertrekken is tot op heden onbekend. Wij zijn benieuwd welke nieuwe acteurs de soap zal mogen verwelkomen. Wij houden Meerdijk nauwlettend in de gaten.

❤️❤️❤️ @gtst @ferrisomogyi @levivankempen

Een bericht gedeeld door Robin Martens (@robinmartensofficial) op

Humberto Tan open over dieptepunt RTL Late Night: ‘Het gaat slechter dan ooit’

Deze vader sloeg zijn eigen babytje een 12-voudige schedelbreuk omdat hij huilde tijdens een potje FIFA… AFSCHUWELIJK!