in

Wanneer je ziet wat de uil doet met deze kat… OMG!

Gelukkig zijn er ook positieve berichten die wij met jullie kunnen delen over dieren. Want het hoeft echt niet altijd dierenleed te zijn! De video die je te zien krijgt gaat over een wel heel bijzondere vriendschap. Het filmpje van de ravottende vriendjes is al meer dan twee miljoen keer bekeken en heeft inmiddels de harten van alle dierenliefhebbers veroverd.

In het Spaanse stadje Tarragona woonden Fum en Gebra. Fum was een prachtige zwarte kat en Gebra was een scherpzinnige uil. Deze twee dieren zijn al heel lang vriendjes, want van kleins af aan zijn ze al samen opgevoed.

LEES OOK!
48-jarige Wendy van Dijk heeft een figuur waar je ‘U’ tegen zegt!

kat-en-uilInmiddels hebben ze een speciale en hechte band met elkaar. Hun passie voor muizen heeft hier zeker aan bijgedragen. Als echte maatjes knuffelden, jaagden en speelden ze samen. Maar op 4 mei 2013 kwam Fum te overlijden en bleef Gebra alleen achter. Ter nagedachtenis van de bijzondere vriendschap tussen de twee dieren besloot de eigenaar een mooi filmpje op YouTube te zetten. Het is hartverwarmend om deze twee prachtige dieren zo schattig samen te zien.

LEES OOK!
Bibian Mentel mag het ziekenhuis verlaten: ‘Hadden we nooit durven dromen’

Een verklaring voor hun gedrag is er niet. Vriendschap tussen verschillende dierensoorten kan dus wel… misschien kan de mens hier iets uit leren? Bekijk hieronder het filmpje. Smelt u maar!

Zó zag Angela Groothuizen er 40 jaar geleden uit

Elke keer als deze vrouw ontspant, reageert haar tweeling ZO!