in

Wanneer de honden deze man zien zijn ze helemaal door het dolle heen, om een bijzondere reden!

We proberen je vaak positieve verhalen te vertellen die je dag beter maken. Positivisme is belangrijk want het helpt je door je dag heen. We vertellen verhalen over mensen die de maatschappij beter maken en vandaag hebben precies zo´n verhaal voor je.

De Amerikaanse oorlogsveteraan Joshua had moeite om weer deel uit te maken van de maatschappij. De man heeft trauma’s uit zijn tijd in Afghanistan. Hij kon zich lastig weer terug aanpassen aan het ‘gewone’ leven. Eenmaal terug voelde de man zich geïsoleerd in de drukke en chaotische samenleving. Joshua vond uiteindelijk de liefde van twee viervoeters: Panda en Mama. Panda en Mama hielden onvoorwaardelijk van Joshua.

Lees ook  Leonardo DiCaprio schenkt $ 3 miljoen aan hulp voor de bosbranden in Australië

Al duizenden jaren vervullen honden uiteenlopende functies voor de mens. De belangrijkste functie tegenwoordig is het zijn van een gezelschapsdier. De band tussen een hond en zijn baasje kan enorm sterk zijn en dat voelde Joshua ook.

De veteraan moest echter gedwongen verhuizen naar Californië, waardoor hij Louisiana moest verlaten. Zijn honden kon hij niet meenemen, dus moest hij zijn beste vriendjes met een gebroken hart achterlaten. Toen Tia en Mariah van het programma Pitbulls & Paroles hoorden dat Joshua zonder zijn honden in Californië woonde en ze enorm miste, wilden ze daarom iets voor hem doen. Ze besloten Panda en Mama daarom op te halen in Louisiana om ze met hun baasje te herenigen.

Lees ook  Vrouw die haar jeugd doorbracht met het opjagen en vermoorden van nazi’s overleden op 92-jarige leeftijd.

De honden en hun baasje waren twee maanden gescheiden. De reünie is zo hartverwarmend en emotioneel om te zien! Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een mooie video vindt, vergeet dan niet de video te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Hartverscheurend moment waarop stervende man zijn hond voor de laatste keer knuffelt.

Blinde man barst in tranen uit omdat hele trein weigert om stoel op te geven voor hem en zijn hond.