in

Wanhopige vrouw keert maand na verwoestende bosbrand terug naar ‘huis’ – tussen het as ontdekt ze een wonder

Madison de hond bleef achter toen het vuur zich van huis tot huis verspreidde. Echter, toen het gezin een paar weken later terugkeerde, waren ze getuige van een wonder.

In alle verwarring en haast kon Andrea haar hond Madison niet vinden. Ze moesten evacueren en het gezin kon alleen maar hopen dat hun hond het zou overleven. Ze moesten echter enkele weken wachten, voordat ze mochten terugkeren naar het gebied.

Met het hart kloppend in de keel, keerden ze terug naar hun ‘huis’, wat er van resteerde. Zou de viervoeter het hebben overleefd?

Lees ook  Hond die aan extreem strakke leiband wordt gehouden heeft jullie hulp nodig!

Tot hun grote vreugde zat Madison trouw op hun te wachten, net alsof hij het huis nog steeds bewaakte!

Shayla Sullivan, een reddingswerker die hielp zoeken naar huisdieren in de door brand verwoeste gebieden, deelde later een hartverwarmende post op Facebook, aldus NTD.

“Ik ben zo blij om aan te kondigen dat Andrea vandaag naar het huis is teruggekeerd en DAAR WAS MADISON !!!! Hij was teruggekomen om te bewaken wat er van het huis was overgebleven en gaf zijn mensjes NOOIT op!”

Lees ook  Hond en kat hadden week lang honger door storing

“Ik ben zo blij dat ik huil terwijl ik dit schrijf. Ondanks de stormen en brand gaf hij niet op. Het moet een LAAAAAANGE maand voor hem zijn geweest!”

Het werd een vreugdevolle en emotionele hereniging tussen Madison en zijn baasjes!

Het is prachtig dat Madison het overleefde en herenigd werd met zijn gezin!

Loodgieter: deze 5 dingen moet u nooit door de gootsteen spoelen

Rachel Hazes weer op zoek naar liefde: ‘Ik ben weer aan het daten…’