in

Walibi stopt direct met Halloween Fright Nights en Halloween Spooky Day vanwege corona

Attractiepark Walibi in Biddinghuizen stopt per direct met Halloween Fright Nights en Halloween Spooky Day. Het park zelf blijft wel open tot 25 oktober.

Volgens een woordvoerster heeft de directie daartoe besloten ‘in goed overleg met de gemeente Dronten en de veiligheidsregio’ en vanwege het toenemend aantal coronabesmettingen in het land.

Directe aanleiding tot het besluit vormt de wijze waarop zaterdag de drukke dag is verlopen in het park. ‘We werden verrast door de zware regenval.

Mensen gingen schuilen en we merkten dat 1,5 meter afstand tot elkaar bewaren niet meer goed mogelijk was.

Lees ook  Deze jonge vrouw reageert op de kwetsende commentaar van de juwelier op haar verlovingsringen van $130

We hebben nog mondkapjes uitgedeeld. Maar het voelt, ook gezien de huidige ontwikkelingen rond het virus, niet goed om hiermee door te gaan.’

Het park zou vanwege de halloweenfestiviteiten openblijven tot en met 1 november. Die sluiting is nu een week vervroegd naar 25 oktober.

De duizenden personen die al entreebewijzen hadden gekocht voor de resterende halloweendagen, kunnen ervoor kiezen om het park dit jaar alsnog te bezoeken.

Lees ook  Shanon komt wekelijks bij de tankstation, niet om te tanken maar om benzine te drinken!

Ze moeten de halloweenactiviteiten dan wel missen. Mensen die niet meer langskomen, zullen gecompenseerd worden. Ook daar volgt nog een mail over.

Verder komt Walibi binnenkort met een compensatieregeling voor gekochte tickets voor de spookhuizen, de walkthroughs, de Dinner Experience en de meet-and-greet met Eddie de Clown.

Ondanks het ontbrekende entertainment zal Walibi Holland vandaag – zondag 11 oktober – nog wel tot 23.00 uur geopend zijn. De openingstijden voor de rest van de maand worden aangepast.

Baby’s worden tegenwoordig niet meer geboren met verstandskiezen in bizarre ontwikkeling

Viruswaarheid-leider Willem Engel opgepakt