in

Waarom het hebben van een coole tante zo belangrijk is voor een kind

Als je onvoorwaardelijk aan de mensen denkt die van je houden, staat je tante zeker bovenaan deze lijst. Zij is degene die de naam van je kleuterschoolverliefdheid herinnert, die altijd klaar staat om haar wijsheid te delen, maar zich niet schaamt om soms een beetje gek te worden. Tantes spannen zich in om quality time door te brengen met hun nichten en neefjes en hun echte beste vrienden te worden, die weten hoe ze hun dromen kunnen aanmoedigen en nog steeds plezier hebben.

Wij bij Lekkerleven geloven echt dat je tante een persoon is die boven je uit gaat en altijd je partner in crime zal zijn. Het hebben van een coole tante is een zegen en we zijn hier om het te bewijzen.

Ze laat je kennis maken met volwassen dingen.

Als je opgroeit en je als een volwassene gedraagt, kan het proberen van verschillende dingen verleidelijk zijn, maar je hebt een goede gids nodig om je te helpen door deze nieuwe ervaring te navigeren. Je tante kan bijvoorbeeld degene zijn die je zal helpen modefouten te voorkomen en je je eerste lippenstift geeft die er prachtig uitziet. Door samen te winkelen of te praten over onderwerpen voor volwassenen, kun je je aanpassen en betrouwbare kennis van een persoon met veel ervaring opdoen.

Je gaat altijd naar haar toe als het gaat om gevoelige kwesties.

Wanneer bepaalde dingen je storen maar je je te ongemakkelijk voelt om ze met je moeder te bespreken, is het tijd voor je tante om in het spel te komen. Het maakt niet uit of het een jongensprobleem, een slecht cijfer of een conflict met gemene meisjes op school is, je coole tante is er altijd om je te helpen zonder enig oordeel. Je weet dat ze niet in paniek raakt, wat je ook deed, en je zal helpen je probleem op te lossen zonder drama te creëren.

Lees ook  De man die ontsnapte uit Alcatraz schreef na 50 jaar op de vlucht een brief aan de FBI

Zij is jouw rolmodel.

We hebben allemaal iemand nodig om tegen op te kijken en je tante is misschien de juiste persoon voor de klus. Ze is een verantwoordelijke volwassene, met een succesvolle carrière, maar ze heeft haar charisma niet verloren en is altijd in voor een avontuur. Ze begrijpt het belang van het ontdekken van een echte passie, weet hoe ze van het leven moet genieten en wil je graag leren hetzelfde te doen.

Ze verwent je soms.

Je tante weet hoe je je speciaal kunt laten voelen. Hoewel ze je als een volwassene behandelt, ziet ze nog steeds het kleine meisje in je dat van tijd tot tijd verwend moet worden. Ze koopt altijd cadeautjes of neemt je mee naar leuke plekken om te laten zien hoeveel ze van je houdt. En je weet dat ze er alles aan zou doen om een ​​glimlach op je gezicht te zien.

Ze helpt je door tienerdrama’s heen te gaan.

Je tante kan je helpen door je rebelse fase te gaan, wanneer je hormonen je gek maken en enorme stemmingswisselingen veroorzaken. Ze begrijpt dat je gewoon je onafhankelijkheid moet bewijzen en enkele regels moet overtreden om je ware zelf te verkennen. En ze is bereid om aan je zijde te staan ​​tijdens deze reis. Ze zal je vrije geest aanmoedigen, maar zal je nog steeds in het oog houden voor het geval er iets misgaat.

Lees ook  Man woont naast ziekenhuis en dient klacht in omdat de bevallende vrouwen “te hard schreeuwen”

Je weet dat je haar kunt vertrouwen.

Je tante kent je sinds de dag dat je werd geboren en is je hele leven bij je geweest. Ze kalmeerde je toen je je favoriete speeltje verloor en veegde je tranen af ​​toen de jongen op wie je verliefd werd in de kleuterklas een ander meisje koos. Je weet dat ze je beste vriend is en je kunt haar vertrouwen. Ze zal je niet beoordelen en zal er altijd zijn om je op te vrolijken.

Ze helpt dingen op te lossen met je ouders.

Je tante kent jou en je ouders redelijk goed, dus ze staat altijd voor je klaar als je hulp nodig hebt bij je relatie. Ze verwent je niet, maar helpt je sommige dingen te zien vanuit het perspectief van een volwassene en bewijst dat je ouders geen monsters zijn die je nooit naar feesten laten gaan. Ze fungeert als een bemiddelaar die diep zorgt en beide partijen helpt een gezond compromis te vinden.

Ze weet hoe ze moet rocken.

Je tante is de grappigste en meest avontuurlijke persoon die je kent. Ze kan zelfs een gewone boodschappenreis als een klein avontuur laten voelen en haar sarcastische opmerkingen doen je altijd lachen. Ze waardeert ervaringen boven geschenken en grijpt elk moment dat ze met je doorbrengt.

Denk je dat je tante je beste vriend is? Deel je verhalen of grapjes die je speciale band laten zien? We lezen ze graag in de reacties!

Zien: dit is de knappe moeder van Famke Louise

14 mensen die nooit meer meer Spray-Tan mogen gebruiken