in

Vuilnisman ziet iets bewegen in de vuilniswagen. Sinistere ontdekking doet zijn bloed stollen.

Fictieve misdaadshows onthullen wel vaker schokkende ontdekkingen in de laadbak van vuilniswagens. Zo’n angstaanjagende fabel kwam tot leven toen twee vuilnismannen in Fort Wayne in de VS ontdekten dat het ondenkbare was gebeurd op hun route.

De mannen hadden zopas vuilniszakken opgehaald in een donker steegje toen ze in de vuilniswagen iets zagen bewegen. Andre Harvey zegt dat ze vaker al wel ratten zagen, maar nog nooit iets als dit.

Wat er ook in hun vuilniswagen lag, het probeerde wanhopig te overleven door van de ene naar de andere kant te springen. Het was ook een regenachtige dag waarop er veel water was opgehoopt.

Lees ook  Man giet brandbare stof over zich heen in gemeentehuis

Het wezentje vocht overduidelijk voor z’n leven en gelukkig hadden de vuilnismannen nog niet op de knop gedrukt om het afval samen te persen. Dan zag Scott Clemence plotseling iets ondersteboven liggen, verdrinkend en wriemelend, maar verloor het dan uit het oog.

De mannen zouden het niet loslaten en wat ze zagen bleek groter te zijn dan een rat. Dus stopten de mannen de vrachtwagen en klommen erin. Ze groeven door het afval in de hoop de bron van de beweging te vinden.

Lees ook  Verpleegsters valt in slaap van uitputting in kappersstoel - nu wordt de geheime foto door duizenden bejubeld

Toen ze het levende, ademende wezen eindelijk vonden, waren ze verbluft. Andre en zijn partner konden hun vondst nauwelijks geloven.

Scott zei dat hij niet kon geloven hoe het wezen niet gewond raakte of verdronk. De twee mannen worden sindsdien als helden geprezen voor het redden van een pracht leven.

Ontdek in de onderstaande video wat de mannen in hun vuilniswagen ontdekten.

Vrouw pest inpakker met beperking. Maar let goed op de oudere vrouw in het rood.

27-jarige vrouw wacht op transplantatie – is verbluft wanneer held door deur van ziekenhuiskamer stapt.