in

Vrouwen met dikke billen krijgen slimmere kinderen, volgens onderzoek

Het goede nieuws blijft maar komen voor de dames die goed zijn gevormd van achteren. Grote billen hebben een moment, dankzij beroemdheden als Kim Kardashian en Jennifer Lopez, maar dit is niet alleen beperkt tot de popcultuur. De wetenschappelijke gemeenschap is ook geïnteresseerd.

Er zijn een aantal recente onderzoeken geweest met de nadruk op groter dan gemiddelde billen en de resultaten zijn echt interessant.

Uit recent onderzoek van de Universiteit van Oxford is gebleken dat vrouwen met grotere bilspieren slimmer en gezonder zijn dan hun tegenhangers met kleinere konten. De studie koppelde ook grotere achtersten aan het vermogen om chronische ziekten te weerstaan, evenals een lager cholesterolgehalte en lagere glucosegehalten.

Lees ook  Dierenbeul tapet benen van veulen aan elkaar

Nu is er een ander deel van de studie uit Oxford opgedoken, wat nog meer voordelen onthult voor het hebben van veel rommel in de kofferbak.

Deze keer konden de onderzoekers een verband vinden tussen dikke billen en het IQ van je kind, en concludeerden ze dat vrouwen met dikke billen slimmere kinderen krijgen.

Dit is mogelijk vanwege de hogere niveaus van “goede” vetzuren, met name Omega-3, in de lichamen van vrouwen met bovengemiddelde derrières.

Baby’s hebben deze vetzuren nodig zodat hun hersenen zich goed kunnen ontwikkelen. Omdat de vetten in moedermelk van de moedermelk afkomstig zijn van het lagere deel van het lichaam, krijgen baby’s die gezegend zijn met grote billen veel meer van Omega-3.

Lees ook  Wat deze hond elke nacht doet terwijl moeder en vader slapen is mysterie voor dierenliefhebbers overal ter wereld

Een vergelijkbaar onderzoek uit 2007 bewees ook dat gluteofemoraal vet een grote rol speelt bij de productie van slimme baby’s, dus deze meer recente studie versterkt alleen die bevindingen.

De onderzoekers wijzen er echter ook op dat hoewel het hebben van een dikkere derriere de sleutel kan zijn tot geniale nakomelingen, je genetica en levensstijl ook een rol spelen.

Dus als je hoopt je ​​kansen op het maken van de volgende Albert Einstein te verbeteren, is het belangrijk dat je gezond eet en actief blijft. Het zou waarschijnlijk geen kwaad doen om een ​​paar extra squats aan je routine toe te voegen.

Postbode vindt baby met navelstreng nog aan lijfje in de bosjes.

Hondjes tijdens winkelen in snikhete auto achtergelaten: ‘Hoe onverantwoordelijk ben je dan?’