in

Vrouw ziet pitbull bevallen – dan doet de hond iets dat ze nog nooit eerder heeft gezien

Kijken naar een hond die baart en haar pups hun eerste stappen ziet zetten, is altijd een kostbare en hartverwarmende ervaring.

En Stevoni Doyle, een pleegmoeder uit Utah, heeft heel veel pups ter wereld zien komen.

Maar toen een pitbull genaamd Grayce het leven schonk aan 11 pups in haar huis, zag Stevoni iets dat ze nog nooit eerder had gezien.

Al meer dan 10 jaar is Stevoni Doyle een pleegmoeder voor honden die een nieuwe familie zoeken. En door de jaren heen heeft Stevoni haar deuren geopend voor meer dan 100 honden, waaronder enkele zwangere.

Lees ook  Man op visite krijgt woede aanval en steekt persoon dood

Elke keer dat Stevoni een zwangere hond had, bood ze de toekomstige moeder een rustige plek om haar baby’s te baren en te verzorgen.

Maar toen ze een zwangere pitbull genaamd Grayce opnam, zou Stevoni niet alleen getuige zijn van een geboorte – ze zou ook iets ervaren dat laat zien hoe liefhebbend en loyaal honden kunnen zijn.

Grayce baarde 11 pups en al snel na aankomst in Stevoni’s huis beviel ze van een teefje en 10 reutjes.

Na het zien van de geslaagde bevaling, ging Stevoni zitten in een nabijgelegen fauteuil. Maar toen gebeurde er iets dat een primeur was voor deze doorgewinterde pleegmoeder.

Lees ook  Dame in bikini wil ‘spectaculair plonsje’ nemen, maar dan gaat het FOUT

Onmiddellijk pakte de nieuwe moeder een van haar pups uit de deken waar ze waren geboren.

Toen, een voor een, droeg Grayce haar puppy’s naar Stevoni en legde ze in haar armen. Onnodig te zeggen, dat Stevoni overdonderd was.

Terwijl Grayce haar pasgeborenen op Stevoni’s borst legde, keek de moeder van de pitbull liefdevol omhoog naar Stevoni, de peetmoeder van de puppy.

Bekijk hier de hartverwarmende video:

Honden zijn geweldige dieren. Deel dit artikel als je ook geraakt werd door het liefdevolle gebaar van Grayce.

Hond ziet zijn baasje op het punt staan zelfmoord te plegen – realiseert de ernst van de situatie en reageert onmiddellijk

Deze man dacht dat hij voor achtergelaten kittens zorgde, maar het bleek toen iets anders te zijn