in

Vrouw ziet huilende man noodgedwongen geschenk in vuilbak van luchthaven gooien – wat ze eruit haalt breekt haar hart

Ik hou van geschenken. Maar niets is leuker dan het perfecte geschenk te vinden en het te geven aan iemand speciaal.

Er is geen beter gevoel dan iemand een oprecht gewenst geschenk te geven, en hun reactie te zien wanneer ze het openmaken. Een heuglijk gevoel!

Dat is precies wat Bil en Linda Modry naar uitkeken toen ze onderweg waren om hun pas geadopteerde kleindochter te bezoeken. Ze waren overladen van geluk dat ze eindelijk hun kleine meisje mochten verwelkomen bij de familie.

En ze hadden een speciaal geschenk voor haar om dat moment voor altijd te onthouden.

Helaas, moesten ze hun geschenk bij het afval gooien toen ze door de veiligeidsgate op de luchthaven moesten gaan.

Amarri Hernandez en haar vriendje waren aan het wachten op de St. Pete-Clearwater Internationale Luchthaven toen ze het incident zagen gebeuren.

“Ik merkte een man op die te horen kreeg dat hij zijn pakje niet mocht meenemen op het vliegtuig,” schrijft Amarri op Facebook. “De man keek naar de agent en zei ‘mag ik het op de luchthaven achterlaten bij de gevonden voorwerpen? Het is een sneeuwbol voor mijn geadopteerd kleinkind.”

Jammer genoeg was de douaneagent niet in een goede bui en weigerde hij het verzoek.

Lees ook  Gezicht van baby zit onder de bloederige zweren. Wanneer mama ontdekt waarom, stuurt ze dringende boodschap uit voor andere ouders.

“De agent antwoordde: ‘Gooi het maar bij het vuilnis,” schrijft Amarri op Facebook. “De man was diep gekwetst en gooide het dan maar in de vuilnisbak.”

We houden van je, oma en opa.

Toen Amarri de man huilend weg zag wandelen, raakte het haar diep. Haar vriend besloot om naar de vuilnisbak te gaan en het pakje er uit te halen. Toen hij het pakketje opende, ontdekten ze iets wat hun hart raakte. Het geschenk was namelijk een glazen sneeuwbol, zo’n ding die sneeuw maakt als je ermee schudt, en de sneeuwbal had enkele foto’s van het koppel met het kleine meisje.

Er stond in gekerfd: “We houden van je Katie, Oma en papa. 25 januari 2016.”

Amarri wilde kost wat kost het prachtige geschenkje teruggeven aan de rechtmatige eigenaren, en plaatste een bericht op Facebook om het koppel het geschenk terug te kunnen bezorgen.

Haar bericht ging al snel rond op internet en werd meer dan 40.000 keer gedeeld. Gelukkig merkte een bepaald persoon het bericht. Een werknemer van Things Remembered, het bedrijf die de speciaal gemaakte sneeuwbol had gemaakt, zag het bericht van Amarri en contacteerde hen.

De werknemer doorzocht het klantenbestand tot ze de naam vond van de persoon die de sneeuwbol besteld had. Het was Linda Modry, en Amarri kon ze contacteren en het pakketje terug bezorgen. Het was pas toen dat ze besefte hoe speciaal het geschenkje was.

Lees ook  3 mannen vallen meisje aan en kidnappen haar – ze herinnert het advies van haar moeder en choqueert hen volledig
“Ze is uitzonderlijk.”

“Dit was iets bijzonder speciaal,” vertelt Linda aan Fox13 News. “Het was voor mijn kleindochter Katie, want mijn zoon heeft haar geadopteerd.”

Ze zegt dat haar kleindochter kapot was toen Linda haar sneeuwbol niet kon meenemen naar Ohio. Nu kan Linda Amarri niet genoeg bedanken voor haar bijzonder mooie daden.

“Ze is buitengewoon. Ik kan niet geloven dat ze dit gedaan heeft,” vertelt ze aan Fox13 News. “Mensen zijn goed, maar zij is echt wel buitengewoon goed.”

Amarri benadrukte gewoon dat wat ze deed het juiste was.

“Mijn moeder heeft ons opgevoed om goeie mensen te zijn,” zegt ze. “Ik zou hetzelfde gewild hebben.”

Bekijk de emotionele ontmoeting in de clip hieronder:

Ik ben zo blij dat we mensen in de wereld hebben zoals Amarri, die ernaar streven om goed te doen voor anderen waar ze kunnen. We kunnen allemaal meer een beetje zijn zoals Amarri.

Als dit verhaal je ook geraakt heeft, mag je dit gerust delen met je vrienden op Facebook, om deze belangrijke boodschap verder te delen.

Hert ziet een “ongewoon” dier in de achtertuin, wat er dan gebeurt is erg leuk om te zien!

Foto’s van uiterst zeldzame tweelingen gaan viraal om de prachtige reden