in

Vrouw wordt hevig bloedend en met zware breuken gevonden – dan krijgen haar ouders een laatste choquerend berichtje

Amber Kohnhorst is een doodgewone jongedame uit de Amerikaanse staat Minnesota.

Maar toen ik haar verhaal las, was ik er zo door geraakt dat ik besloot om het met je te delen.

Het begon allemaal toen Amber op een dag buiten aan het trekken was in de bergen. Maar toen ze door doorheen het bos wandelde, sloeg de horror echter toe.

De 25-jarige verpleegster was naar Arizona afgezakt om te genieten van de prachtige natuur en de bergen.

Toen ze aan het wandelen was gebeurde er echter een vreselijk ongeluk. Ze nam 1 verkeerde stap, en tuimelde naar beneden van een klif.

Tegen dat ze wakker werd, was het donker buiten. Ze was zwaar gewond, bloedde hevig en het was duidelijk dat ze verschillende botten in haar rug, benen en neus, had gebroken.

Lees ook  Hij boort een paar gaten in een pompoen, maar wanneer hij klaar is? PRACHTIG.

“Ik kon nauwelijks bewegen. Van zodra ik bewoog, schreeuwde ik van de pijn,” vertelde Amber aan het lokale tv-station WCTV.

Hoewel Amber haar telefoon wel bij zich had, had ze echter geen verbinding aangezien ze in een erg afgelegen plek in de bergen was. Ze probeerde opnieuw en opnieuw om een signaal te vinden, maar tevergeefs. Amber vreesde het ergste: dat ze daar en toen zou sterven. Moederziel alleen, in de bergen. Dus bereidde ze een laatst berichtje voor aan haar ouders.

“Mama, en papa… dit is het einde.”

Lees ook  Presentator Dennis Schouten showt vol trots zijn haarimplantaten:

Amber was in levensgevaar: zwaargewond, uitgedroogd, verhongerd en doodsbang. Maar net wanneer ze de hoop zou opgeven, merkte een reddingshelikopter haar op en konden ze haar naar een hospitaal brengen.

Toen haar ouders haar berichtje ontvingen, waren ze natuurlijk helemaal van de kaart.

Amber ondergaat nu behandelingen in het ziekenhuis, na verschillende beenbreuken te hebben opgelopen. Maar volgens de dokters zal ze heelhuids kunnen terugkeren naar huis.

Bekijk de video hieronder voor het volledige verhaal:

Ik ben zo blij dat dit verhaal positief eindigde. Ik ben zelf ouder, en ik kan me niet inbeelden hoeveel zorgen haar moeder en vader zich moeten gemaakt hebben. Deel aub dit verhaal met je vrienden!

2 weken nadat ze een nagelstudio bezocht had, ligt vrouw in het ziekenhuis op het punt om geamputeerd te worden.

Zo rijk is André Hazes. Bizar!