in

Vrouw wandelt over spoorwegbrug en maakt zich klaar om te springen. Dan beslist een man om een praatje met haar te slaan.

Als je goed luister, kan je soms interessante dingen horen op de trein of in de bus. Soms, en vaker dan niet, hoor je dingen die je helemaal niet wilt horen. Maar deze man hoorde enkele woorden uit de mond van een vrouw komen die zijn hart braken.

Deze gentleman stapte in East Village uit de metro, en begon de jongedame, die op dezelfde trein als hem zat, te volgen.

Maar hij volgde haar niet om eng te doen. Hij volgde haar om haar leven te redden.

De jonge vrouw begon over een spoorwegbrug te wandelen. En het werd alsmaar duidelijker dat de vrouw zich voorbereidde om te springen.

Lees ook  4 jaar cel voor stel dat deurwaarder probeerde te doden

De man volgde haar tot op de brug, zat bij haar neer en begon met haar te praten. Ze huilde en was overmand door emoties.

“Het enige wat ik hoorde was dat de jonge meid zei dat niemand om haar gaf”, zei Michael Klein, die net van de stadstrein was gestapt. Toen hij wegwandelde, merkte hij de jonge man en de vrouw op de brug op.

Zoals verwacht troepten vele pendelaars samen en keken toe hoe alles zich onder hun ogen voltrok.

De politie werd meteen opgebeld, maar toen ze arriveerden was het mirakel al geschiedt. Ze konden de mensen aanmanen om te vertrekken, want enkele seconden voordien waren de man en de vrouw al vertrokken.

Lees ook  Yolanthe is verliefd op déze miljardair

De vrouw die van plan was om zelfmoord te plegen, was ongedeerd en werd in een ambulance afgevoerd.

“Ik hoop gewoon dat ze hulp krijgt”, zei Klein. Daar zijn we het helemaal mee eens. Als die man niet op haar was toegestapt, niet met haar gepraat zou hebben, wie weet wat er dan gebeurd zou zijn. We zijn zo dankbaar dat beiden veilig en wel zijn.

DEEL dit verhaal over medeleven en vriendelijkheid met je vrienden!

Deze jongeren dwingen een hond om DRUGS te eten. Wanneer zijn baasje hem terugvindt, ziet hij er ZO uit.

Bizarre beautytrend voor honden overspoelt het internet… Wat vind jij hiervan?