in

Vrouw vindt verlaten puppy in een park – kijkt van dichtbij en begrijpt waarom de eigenaar hem heeft gedumpt

Petey was slechts een maand oud toen hij en zijn broertje werden gedumpt in een park in Californië, VS. Hoewel hij eenzaam en bang was, vocht de kleine strijder voor zijn leven.

Gelukkig kwamen toevallig een moeder en haar zoon langs en ontdekten de twee hulpeloze puppy’s. De moeder besefte dat het een noodsituatie was en nam hen onmiddellijk mee naar de Sacramento SPCA, een organisatie die dakloze dieren te helpt.

Beide puppy’s waren er slecht aan toe. Helaas stierf Petey’s broertje kort nadat ze waren gered. Maar Petey was sterk en vocht door.

De dierenarts gaf hem vloeibaar voedsel. Ze ontdekten dat hij verschillende laesies op zijn lichaam had en wormen in zijn maag.

Maar ze merkten dat er iets anders mis met hem was – hij liep op een vreemde manier.

“Hij was niet in staat om te staan ​​of lopen zonder te vallen,” vertelde Sarah Varanini van de SPCA aan The Dodo. “In het begin waren we niet zeker of dit het gevolg was van ondervoeding, ziekte of een aangeboren afwijking.”

Lees ook  Ze is 101 jaar oud en de laatste overlevende van “Gone with the Wind.” Je gelooft nooit hoe ze er vandaag uitziet.

Naarmate de tijd verstreek, verbeterde Petey’s algehele conditie, maar één ding veranderde niet – hij had nog steeds moeite met lopen. Toen werd het voor iedereen duidelijk dat de pup leed aan cerebellaire hypoplasie, een neurologische ziekte die het moeilijk maakt om te bewegen en te lopen.

Kan een goed leven leiden

Er is geen remedie voor cerebellaire hypoplasie, maar men kan ermee leren leven en een goed leven hebben. Petey kreeg hulp bij het leren liggen toen hij at, wat de dingen voor de lieve hond veel gemakkelijker maakte.

Ondanks zijn problemen bewees Petey dat hij een geweldige puppy was die graag speelde en knuffelde. De ziekte had op geen enkele andere manier invloed op hem en hij heeftj een geweldig, gelukkig hondenleven voor zich!

Lees ook  Puppy sterft nadat kinderen hem neersteken

Ondanks dit, zoals met elke hond met een acute aandoening, zou het moeilijker zijn om hem een thuis te vinden. Het vinden van een thuis voor honden uit een asiel is al moeilijk, en de conditie van Petey maakte het des te uitdagender.

Maar op 31 maart kwam de dag eindelijk. De Sacramento SPCA vond de perfecte familie voor Petey.

Deze hond werd gered dankzij dierenliefhebbers die weigerden op te geven. Ze gaven Petey ondanks zijn ziekte een kans, en nu woont hij bij een gezin dat van hem houdt zoals hij is.

Alle honden verdienen een liefdevol huis! Deel alsjeblieft dit prachtige verhaal als je het daarmee eens bent.

Veel succes met lieve kleine Petey!

ken oude pup wordt online gekocht – wordt de eerste hond die in 2018 wordt gedumpt

Hond rent elke dag weg van huis na de dood van de eigenaar: Op een dag volgt de zoon hem