in

Vrouw vindt op vakantie een ‘versteende’ hond, helpt hem vervolgens met een ongelofelijke transformatie

Iedereen weet dat er helaas veel dierenleed op aarde is. Dieren worden voor foute doeleinden gebruikt en leven in hachelijke omstandigheden. Gelukkig zijn er ook nog mensen die zich elke dag weer inzetten om hier een einde aan te brengen.

Melissa is een van die mensen. Terwijl ze op vakantie was in Aruba besloot de vrouw om de plaatselijke zwerfhonden te gaan helpen. Ze kwam een hond tegen, die later Ozzy genoemd zou worden, die er enorm slecht aan toe was. De huid van de hond leek wel op steen.

“Hij leek op een wandelde steen toen ik hem vond” vertelde Melissa aan Caters News. “Ik wilde hem helpen, dus ik opende de deur en hij sprong er meteen in”.

Lees ook  'Bekir E. geeft Hümeyra zelf de schuld'

De vrouw nam contact op met een plaatselijk dierenreddingscentrum Sgt Pepper’s Friends. De hond bleek schurft en hartwormen te hebben. Bij het centrum kreeg hij injecties en medische shampoo toegediend. Melissa moest uiteindelijk weer terug naar huis, maar ze wist dat ze de hond in goede handen had achtergelaten.

“Hij was zo dankbaar. Hij is een van de liefste dieren”, zei Melissa over de hond.

Gelukkig sloeg de medicatie snel aan en begon de hond er al snel beter uit te zien, schrijft The Daily Mail. Na acht weken was de schurft weg en zag de hond er compleet anders uit. Je herkent hem niet meer terug! De hond moet nog verder behandeld worden voor zijn hartworm. Zodra hij uitbehandeld is, kan hij worden overgevlogen naar Seattle, waar iemand hem geadopteerd heeft.

Lees ook  Niemand geloofde dat hun baby en hond dit deden, dus filmden ze het geweldige resultaat

We zijn heel erg blij dat Ozzy gered is! Elk dierenleven telt. Melissa heeft de hond een tweede kans gegeven. Bekijk meer over het verhaal in de onderstaande video. Deel dit verhaal met je vrienden en familie op Facebook als je het daar mee eens bent!

Een 50-jarige man probeert twee jonge meisjes in het bos te lokken – dan twijfelt de buurman geen moment

De jonge verpleegster besluit een m*sbruikte baby te adopteren maar ontdekt dat ze ook een tweelingzusje heeft