in

Vrouw van gehandicapte veteraan ongerust als ze hem ziet snotteren. Dan toont hij haar wat hij in z’n hand houdt.

Mannen en vrouwen in uniform brachten offers die de meesten onder ons zich zelfs nog niet kunnen voorstellen. Van het achterlaten van hun geliefden tot het opvangen van een kogel, hebben ze gekozen voor een loopbaan van zelfopoffering en onbaatzuchtigheid. Helaas worden hun offers niet altijd erkend. Daarom zijn we dol op verhalen als deze!

Toen Christopher Garrett op een nacht in Afghanistan op missie was, werd hij in de maag geschoten. Dat incident zou later tot zijn pensionering leiden.

Christopher vloog terug naar huis en probeerde zijn normale leven te hernemen, waaronder bijvoorbeeld minstens een keer per week het gras maaien. Hij gebruikte een duwmaaier, zo’n ouderwets ding.

Lees ook  Puppy is bang en wil niet spelen, kijk wat er gebeurt als ze herenigd wordt met de man die haar redde!

Omdat hij 100 procent arbeidsongeschikt is, is zelfs een eenvoudige taak als het gras maaien voor hem moeilijker dan voor de meeste mensen.

Dan, op een dag, zag zijn vrouw Brittany hem buiten hun huis huilen. Ze dacht dat er iets mis was, maar het tegendeel bleek waar.

Een anonieme buur had opgemerkt dat Garrett het moeilijk had om het gras te maaien en hoe hij stuntelde met het oude toestel. Dan deed de anonieme buur het ongelofelijke: hij kocht een gloednieuwe zitmaaier voor de familie.

Lees ook  Verpleegster roept rouwende vader om 3 u. ’s morgens binnen – neemt nooit eerder vertoonde beslissing voor jonge moeder in coma.

De vreemde liet ook een briefje achter bij het geschenk: “Ik hoop dat dit je wat tijd bespaart voor de dingen die het belangrijkste zijn in je leven. Bedankt voor je dienst en voor mijn vrijheid. Met oprechte hoogachting, een dankbare Amerikaan.”

Wat een prachtig verhaal! Wie deze vreemde ook is, hij of zij moet vast een hart van puur goud hebben!

“Mijn dochter heeft zich per ongeluk doodgeschoten”, beweerde haar vader. Dan ontdekt de politie wat er echt was gebeurd

De automobilist ziet een beer op de weg – dan snapt hij waarom alle auto’s aan de kant van de weg staan