in

Vrouw stuurde een bericht naar een verkeerd nummer – ze red zo mogelijk het leven van de zoon van de ontvanger

Toen een jonge vrouw, genaamd Syd, in de winkel een jurk aan het uitproberen was, wilde ze een bericht naar haar geliefden sturen om te vragen wat ze dachten. Maar om de een of andere reden werden de foto’s naar het verkeerde nummer gezonden.

In plaats daarvan was het namelijk een vader van 6 kinderen genaamd Tony Wood die de foto’s ontving. De vader realiseerde zich onmiddellijk dat de beelden niet voor hem bestemd waren, maar besloot toch te antwoorden. In het bericht schreef hij het volgende:

“Ik denk dat deze boodschap voor iemand anders bestemd is. Mijn vrouw is niet thuis dus ik kon niet vragen wat ze ervan dacht, maar de kinderen en ik vinden dat je er geweldig uitziet in je jurk! Je moet die zeker meenemen!”

Tony besloot toen om zijn kinderen in te schakelen en een foto terug te sturen om te bewijzen dat ze de jurk ook goedkeurden. Maar wat er toen gebeurde hadden ze niet kunnen voorspellen.

Lees ook  Ben je in de jaren 80 geboren? Ongetwijfeld dat deze dingen vroeger op je verlanglijstje stonden!

De conversatie werd toen gedeeld op Twitter en ging viraal, en plotseling werden Tony en zijn kinderen internet-beroemdheden. Op het moment van schrijven werd de post meer dan 160.000 keer gedeeld en kreeg ook 680.000 likes!

Maar wat mensen niet wisten was dat een belangrijk persoon niet op de foto stond toen Tony de foto van zijn kinderen stuurde – zijn zoon Kaizler stond niet op de foto omdat hij in het ziekenhuis lag.

Kaizler lijdt namelijk aan leukemie, een verzamelnaam voor verschillende soorten kanker in het beenmerg waar het bloed wordt gevormd, en de 4-jarige jongen was op dat moment in het ziekenhuis voor behandeling.

De familie is onlangs echter in de problemen gekomen om de rekeningen te betalen voor de behandeling van Kaizler en begon daarom twee jaar geleden een donatiepagina. Een familielid zag de post over de jurk en herkende toen de kinderen, en vermelde dat Kaizler er niet bij was.

De reacties begonnen dan binnen te stromen en dankzij de ongelofelijke kracht van het internet heeft de familie sindsdien overweldigende steun ontvangen – niet alleen in woorden maar ook economisch.

Lees ook  Slachtoffer Anke heeft haar doorrijder vergeven: 'Ik ben niet meer boos op hem'

– We hebben uiteindelijk meer dan $24.000 ontvangen. Het is meer dan wat we de afgelopen twee jaar in totaal hebben ontvangen. Het was geweldig en we zijn echt gezegend dat we het niet kunnen geloven, zo zegt Tony tegen Bored Panda.

Ook Kaizler’s moeder Rachel is geschokt en dankbaar voor de gevolgen die dit onschuldige bericht uiteindelijk heeft veroorzaakt.

– Het is zo verfrissend om eraan herinnerd te worden dat er goede mensen over de hele wereld zijn die nog om anderen geven, zo zegt ze.

Het is ongelofelijk om te zien hoe de wereld werkt en dat iets heel kleins kan leiden tot zo’n grote verandering in het leven van deze kleine jongen. Het geld komt goed van pas, en hopelijk kan Kaizler voor eeuwig van zijn kanker verlost zijn – allemaal vanwege een bericht over een jurk.

Deze man zou de video van Patricia Paay verspreid hebben

Dokter zei dat ze zich de pijn verbeelde, maar vrouw blijkt bijna overal tumors te hebben