in

Vrouw stopt haar auto om een foto te maken van de elanden, maar dan hoort ze opeens een schreeuw

Iedereen weet dat er helaas veel dierenleed op aarde is. Dieren worden voor foute doeleinden gebruikt en leven in hachelijke omstandigheden. Gelukkig zijn er ook nog mensen die zich elke dag weer inzetten om hier een einde aan te brengen.

Echter wordt niet al het dierenleed door mensen veroorzaakt. Dieren kunnen door domme pech in erg benarde situaties terecht komen. Wij mensen kunnen ze dan gelukkig alsnog helpen en ervoor zorgen dat ze weer goed terecht komen.

Dat is precies wat de vrouw in dit verhaal deed. Ze was op precies het juiste moment op de juiste plek. Anders was het misschien heel anders afgelopen voor het arme beest in kwestie.

Lees ook  Ultiem liefdesverhaal: man en vrouw zijn 65 jaar samen en sterven hand in hand

Het verhaal vond plaats in de provincie Saskatchewan in Canada. Jodean Howie was nietsvermoedend naar haar werk aan het rijden, toen ze plots twee elanden zag. Elanden zijn prachtige beesten en ze waren dichtbij genoeg om een mooie foto van te maken.

Net toen ze een foto wou maken van de dieren hoorde ze een schreeuw. Ze keek om zich heen maar zag in eerste instantie niets. Het gras was erg hoog, toen ze echter wat beter keek zag ze nog een eland. Het kleintje was vast komen te zitten in het prikkeldraad.

“Ik realiseerde me dat het beest vastzat in het prikkeldraad” vertelde de vrouw aan CBC

Het leek erop dat de eland over het prikkeldraad heen wou springen, maar achter het draad was blijven hangen. Judean liep naar het dier toe en schoot het meteen te hulp. Met een handige maneuver kreeg ze het draad los van de eland zijn poot.

Lees ook  Ouders zijn razend nadat een buurman de stekker uit het springkasteel trok waardoor de kinderen gevangen zaten.

Het dier schoot weg en rende naar zijn moeder. De vrouw ging weer naar haar auto en vervolgde haar weg. Wat een heldendaad! Zoiets simpels, maar toch zouden velen gewoon door zijn gereden. Dit noemen wij nou een echte held!

We zijn heel erg blij dat de eland gered is! Elk dierenleven telt, heel veel respect voor mensen zoals Judean. Deel dit verhaal met je vrienden en familie op Facebook als je het daar mee eens bent!

Patricia Paays grote geheim onthuld!

Kleine pup vindt het prachtig om mee te gaan winkelen en heeft een geweldige tijd