in

Vrouw sterft tijdens bevalling. Rouwende echtgenoot vraagt vreemden om hulp om haar stem opnieuw te kunnen horen.

Voor de meeste mensen is het verlies van een partner het moeilijkste in het leven om mee om te gaan. De persoon met wie je plande om de rest van je leven door te brengen, is verdwenen in een oogwenk.

Je hele leven verandert. Je moet helemaal opnieuw beginnen. Als er kinderen zijn moet je je ook vooral voor hen sterk houden. In dat geval klampen de rouwende familieleden zich vast aan elke herinnering die ze kunnen, alles wat de herinnering aan hun geliefde levendig kan houden.

Een rouwende echtgenoot en vader was in staat om de herinnering aan zijn vrouw levendig te houden, dankzij de steun van complete vreemden op het internet. Hoewel het internet duidelijk z’n nadelen heeft, was Jared Buhanan-Decker na het overlijden van zijn vrouw de ontvanger van ontzettend veel liefde.

Na 9 jaar huwelijk was het koppel uit St. George, Utah, gelukkig in verwachting van hun eerste kind. Tragisch genoeg zou de aanstaande moeder overlijden tijdens de bevalling.

Lees ook  Dit is hoe verslaafde Netflix binge-watchers er binnen 20 jaar zullen uitzien (foto’s)

“Ze streelde altijd over haar buik en zei hoeveel ze van hem hield”, vertelde de vader.

Op 16 juni veranderde de vreugde van het koppel algauw in angst toen Sharry Buchanan-Decker een noodkeizersnede moest ondergaan.

Ze overleed in het ziekenhuis en zou haar pasgeboren zoon nooit leren kennen. Jared denkt dat ze leed aan vruchtwaterembolie, wat zelden voorkomt. Om het verlies te verwerken, probeerde hij toch een familiegevoel te creëren zonder zijn vrouw.

“Het voelde niet aan als thuis zonder Sharry”, bekende hij. “Mijn huis was altijd waar Sharry was, en ze was er niet.”

Jared probeerde zich te handhaven als alleenstaande vader. Toen hij op de muziekfiles van zijn vrouw stootte, verwarmde zijn hart bij de gedachte dat hij haar stem opnieuw zou kunnen horen. Toen hij niet in staat was om de audiobestanden te openen, brak zijn hart.

Lees ook  Bejaarde man kan boodschappen niet betalen nadat hij briefje van $100 verliest. Dan rinkelt de telefoon.

In een wanhoopspoging wendde Jared zich tot de Reddit gemeenschap, een website waar gebruikers met elkaar in contact komen, samenwerken en soms ook problemen oplossen. Binnen enkele uren waren de antwoorden op zijn oproep overweldigend.

Vreemden zorgden ervoor dat Jared de stem van zijn vrouw terug kon horen door hem de gecorrigeerde bestanden aan te reiken.

“Ik was gewoon omver geblazen over hoe snel mensen reageerden. Ik hoopte dat een of twee mensen zouden reageren, maar ik kreeg honderden reacties en beste wensen”, zei Jared.

Nu galmt de stem van mama regelmatig door het huis en dan licht het kleintje, JJ, helemaal op. “Ik was overweldigd door de vriendelijkheid van complete vreemden”, vertelde Buhanan. “Ik wou uiteraard dat ik het niet nodig had gehad, maar tragedies kunnen echt liefde en medeleven naar boven brengen.”

Veganistische Olympische schaatsster redt hond die voor het avondmaal bestemd was.

Mishandelde jongen gevonden in ijskoud water met z’n polsen aan elkaar gebonden. Politieagent is kapot van verdriet en adopteert hem meteen.