in

Vrouw spoelt geslachtsdelen van echtgenoot door in het toilet nadat ze hem van overspel beschuldigd had.

Een vrouw in India zou de geslachtsdelen van haar echtgenoot afgehakt hebben nadat ze hem van overspel beschuldigd had. Sukhwant Kaur zou gewacht hebben totdat haar echtgenoot Azad Singh sliep om hem dan bewusteloos te slaan met een metalen staaf. Daarna nam ze een mes om zijn edele delen af te snijden. Naar verluidt zou ze zijn genitaliën vervolgens door het toilet doorgespoeld hebben. De man werd in allerijl naar het ziekenhuis overgebracht.

Lees ook  Tiener verrast terminaal zieke papa en vervult zijn laatste wens voor hij sterft

De toestand van Singh is nog steeds zeer ernstig als gevolg van het bloedverlies. De feiten vonden plaats in Joginder Nagar in het noorden van India. De speurders onthulden dat de vrouw de feiten pleegde nadat ze haar echtgenoot van overspel beschuldigd had.

In oktober vorig jaar vonden in India gelijkaardige feiten plaats toen de penis van een man succesvol terug aan zijn lichaam gehecht werd. Zijn mannelijkheid werd er afgehakt nadat zijn vrouw ontdekte dat hij met een andere vrouw ging trouwen.

Lees ook  Gravin Eloise reageert nu ook zelf op ophefmakende rookfoto.

Dr. Krishnakumar zei toen: “Om een penis te herbevestigen moeten alle complexe structuren in de penis hersteld worden. In dit geval konden we de aderen succesvol herstellen, alsook de zenuwen en de urinebuis.”

Oma denkt dat ze aan het sterven is, dan onthullen de dokters wat ze in haar buik vonden.

Vandalen laten voetafdrukken en graffiti achter op aangespoelde blauwe walvis.