in

Vrouw slaat en bijt haar hond in de metro – dan staat een man op en handelt correct

Sommige mensen zouden geen honden mogen hebben en deze vrouw behoort tot die groep! In een wrede en schaamteloze daad, wordt de vrouw in deze video betrapt op het slaan en kwellen van haar hond in de metro, recht voor haar medepassagiers.

Het werd allemaal op video vastgelegd. Uiteindelijk staat een medepassagier op en vraagt haar te stoppen.

De video wordt nu massaal gedeeld op internet.

De beelden, die vorige week voor het eerst opdoken, werden vastgelegd in een metro in Toronto, Canada.

In de video is te zien dat een blonde vrouw, haar hond herhaaldelijk slaat, knijpt en zelfs bijt. De hond is duidelijk van streek. Hij gromt en probeert wanhopig bij zijn baasje weg te komen. Maar de meedogenloze vrouw trekt agressief aan de lijn.

Lees ook  Meisje viert haar derde verjaardag – papa laat haar allergrootste wens in vervulling gaan!

Dit gebeurt allemaal recht voor de ogen van de andere passagiers in de metro. Eén persoon legt alles vast met een mobiele telefoon, terwijl een andere persoon er genoeg van heeft en de vrouw confronteert met haar wangedrag.

De dappere man loopt naar de vrouw toe en vraagt haar te stoppen met het slaan van haar hond. De vrouw reageert luidruchtig en onbeleefd en begint de man uit te schelden. Ze vraagt hem om weg te gaan, maar de man geeft daar geen gehoor aan. Hij blijft staan en spreekt haar tegen, ondanks haar getreiter.

Uiteindelijk wordt de beveiliging erbij gehaald.

“Een man liep naar het hok van de bestuurder,” vertelt Roxy Huang, die de video postte. “De metro werd tot stilstand gebracht, en meer dan 3 metromedewerkers liepen op haar af, waarna ze de metro verliet.”

Lees ook  Man achtervolgt 14-jarig meisje en probeert woning binnen te dringen om te ver krachten

Volgens de Toronto Sun, werd de politie gebeld, maar jammer genoeg konden ze de hond niet in beslag nemen, vanwege een gebrek aan bewijs voor de mishandeling.

De volgende dag werd de video echter aan de politie getoond, waarna de vrouw snel werd opgespoord. De hond is inmiddels in beslag genomen en de vrouw heeft niet langer de voogdij.

Bekijk de beelden hieronder. Waarschuwing: deze video bevat beelden die als schokkend kunnen worden ervaren.

We zijn blij dat deze arme hond bij de vrouw is weggehaald. Deze vrouw zou nooit meer eigenaar van een dier mogen zijn.

Gelukkig waren er mensen die zich ermee bemoeiden en de hond wisten te redden. Deel dit verhaal als je ook vindt dat dieren nooit zo behandeld mogen worden.

Onderzoekers: Vergeetachtig zijn is een teken dat je buitengewoon intelligent bent

Shampoo die langs je lichaam loopt als je onder de douche je haren wast, hier heb ik nooit bij stil gestaan!