in

Vrouw slaapt elke nacht met een python. Dan stopt het met eten en beseft de dierenarts de verschrikkelijke waarheid.

Onze huisdieren zijn familieleden en we willen dat ze dag en nacht bij ons zijn.

Heel wat mensen laten hun huisdieren bij hen in bed slapen. Uiteraard is het leuk om een hond of kat in bed te hebben, maar sommige huisdieren mogen niet in de buurt van waar je slaapt toegelaten worden.

Het beste bewijs daarvoor vinden we in dit verhaal. Ik weet niet of je het eerder al gehoord had, maar voor mij was het de eerste keer. Hoewel er online verschillende versies circuleren, was het een waardevolle les!

Deze vrouw sliep elke nacht met haar slang – een python. Het is misschien geen verrassing, maar dit bleek niet meteen de beste keuze te zijn.

Lees ook  De school renoveert het klaslokaal, maar wat de bouwers achter het bord vinden, overweldigt duizenden

Elke avond was de vrouw omringd door haar geliefde slang. Terwijl ze op haar buik sliep, strekte de slang zich van kop tot teen uit over haar lichaam. Ze deelden leuke momenten samen, totdat ze merkte dat de slang stopte met eten.

De vrouw was bezorgd en nam het dier mee naar de dierenarts. Toen de dierenarts naar haar dagelijkse gewoontes vroeg, was ze geschokt om over haar slaapgewoontes te horen.

Toen de dierenarts dit hoorde, werd ze erg bezorgd. De dierenarts vroeg de vrouw of de slang zich rond haar lichaam wikkelde. Ze bevestigde dat dit inderdaad het geval was. De dierenarts begon uit te leggen dat de slang haar niet knuffelde, maar aan het “meten” was.

Lees ook  Vrouw bevalt van tweeling van twee verschillende vaders

Telkens de slang zich uitstrekte, was het aan het oefenen voor haar volgende grote maaltijd. De dierenarts legde de vrouw uit dat de slang stopte met eten om zich voor te bereiden op een geweldig feestmaal: de vrouw zelf.

De lessen die we geleerd hebben:

  1. Exotische huisdieren zoals reptielen en insecten zijn ongewone huisdieren waar je van moet houden – doe hen voor het slapengaan terug in hun kooi, aquarium of terrarium.
  2. De dierenarts in dit verhaal is de persoon die je nodig hebt om je te waarschuwen voor levensbedreigende situaties. Wees bescheiden genoeg om naar professionals te luisteren en hun advies te volgen!

DEEL dit fascinerende verhaal met je vrienden!

9-jarige verkoopt z’n favoriete skateboard om een zieke straathond naar de dierenarts te kunnen brengen.

Jongen (4) dood aangetroffen na onschuldig spelletje: “Hij werd opgehangen met een jas”