in

Vrouw shockeert alle juryleden wanneer ze worsten ‘eet’ met haar achterwerk

Als je kunt zingen, dansen, magie doen of mensen aan het lachen maakt, heb je een goede kans om het goed te doen in een talentenjacht. Zo niet, schilder dan misschien gewoon het gezicht van een hond op je achterwerk en eet worstjes met je billen en kijk hoe dat gaat.

Dat lijkt de logica te zijn geweest van een deelnemer aan de Duitse versie van het Britse Got Talent, Das Supertalent, die de juryleden, het publiek en de tv-kijkers geschokt achterliet met haar hongerige routine.

Duckie L’Orange zei geen woord tijdens haar uitvoering – maar haar acties waren luid genoeg.

Lees ook  Tiener stak opa dood tijdens ruzie over sigaretje – en schepte er dan ook nog eens over op.

Het begon tamelijk onschuldig toen ze het podium betrad met een hondenkooi, maar de dingen veranderden nadat ze achter een gordijn was verdwenen en begon te blaffen. Terwijl de juryleden vragend toekeken, kwam ze weer tevoorschijn met haar broek omlaag en onthulde haar kont met hondengezicht terwijl ze over het podium rolde.

Maar hoewel dit alleen al genoeg was om kijkers te verdoven, hadden mensen echt geen idee wat Duckie L’Orange in haar mouw / kont had achtergelaten.

Nadat ze de hond had bedekt en terugkeerde naar het karakter van de eigenaar van het huisdier, hield ze een poster met vermiste honden omhoog, schijnbaar verontrust door het verlies.

Lees ook  Man draagt een levende slang als gezichtsmasker in bus

Op dit punt keken leden van het publiek en de jury naar elkaar, allemaal duidelijk bezorgd over wat er zou gebeuren.

En ja hoor, de hond kwam toen terug van achter het gordijn en ging door met het opslokken van de worstjes door een behoorlijk walgelijke reeks billen balken.

Ondanks het duidelijk leveren van een van de meest memorabele uitvoeringen in de geschiedenis van Das Supertalent, werd Duckie L’Orange de doorgang naar de volgende ronde ontzegd.

Oplettende kijker redt leven presentatrice

Waarom is Bridget Maasland de gebeten hond?